[A/I] 天華百劍-斬-

407 回覆
3 Like 0 Dislike
無晒人
仲會唔會有人想收ac
新活動超有挑戰性,仲有冇巴打玩緊?

難打到on9 無江雪既話

突滿津田靠開技無敵打,再加好友紅葉同自己奧義玩禁飛

我用義元左文字出大技可以打返王落地⋯⋯
江雪打有咩優勢?
津田開技都可以圍住王射⋯

江雪打有咩優勢?

岩岩試左,原來江雪巴冰輪丸可以打王落地……
不過我只夠力過中級…上級已經極惡。

江雪打有咩優勢?

岩岩試左,原來江雪巴冰輪丸可以打王落地……
不過我只夠力過中級…上級已經極惡。

我刷完極巫轉返上級算超上好癲
突一59lv 紅葉打唔到上級
新任務好q難打
要手動打先過到上級
新任務好q難打
要手動打先過到上級

刷咗百幾場表示啲move 背咗入腦開始兩陪速
我得一隻40律田揾啲勁既80紅葉都夠打超上
總之王一想飛就開大控實佢就得
巴打抽左大絢爛祭未?

很伏,30抽1隻UR……沒小烏丸
新手剛玩, 點升d人仔LV, 有無肥料關?

人物是出戰先有經驗拿,這遊戲沒有肥料的concept……
巴打抽左大絢爛祭未?

很伏,30抽1隻UR……沒小烏丸

大爆死好彩突爆到江雪

升得好慢啊

升得好慢啊

人仔lv唔係重點,裝先係。
不如開過個新post? 31號前明顯係刷首抽入坑時機
睇下可唔可以吸引到多D人玩
不如開過個新post? 31號前明顯係刷首抽入坑時機
睇下可唔可以吸引到多D人玩

讚成
上面整左首頁 有無咩圖想放 有無標提suggest

整d爆衫圖

【情報】拆包大破圖 https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=30475&snA=173

整d爆衫圖

【情報】拆包大破圖 https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=30475&snA=173

引人入坑

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞