[A/I] 天華百劍-斬-

407 回覆
3 Like 0 Dislike
開左新活動啦,呢到已經無巴打?

新活動就係狂打三章隻王打素材 唔算難打
仲會保底一張藍布 只要勤力打就換到UR技同UR裝

ur 裝要既神鏡打同一關會唔會跌?
auto打仲易拎s過手動係咪正常?

我auto 成日無s,所以成日手動
開左新活動啦,呢到已經無巴打?

新活動就係狂打三章隻王打素材 唔算難打
仲會保底一張藍布 只要勤力打就換到UR技同UR裝

ur 裝要既神鏡打同一關會唔會跌?

除左依賴限定物品 要用黎換都有齊
UR技同UR裝都好勁 但UR裝唔好手多突左佢
等你UR裝有番咁上下先食啦
in 單抽, we trust
點解我一課金就彈呢舊野出黎,有冇巴打幫幫手睇睇點搞,好想抽白毛江雪呀
點解我一課金就彈呢舊野出黎,有冇巴打幫幫手睇睇點搞,好想抽白毛江雪呀

Up唔到張圖,我一課金Google play就話我你所要求的項目無法購買,可以點搞?

津田突一,其他無突
係咪已經可以放手開波?

津田突一,其他無突
係咪已經可以放手開波?

開得

津田突一,其他無突
係咪已經可以放手開波?

開得

我見ur技有隻撚雀果招
叫隻撚雀出黎撞人
但唔覺有打到人既
點玩?
未開始玩 想問定先
要抽同一隻黎突破
任務果個都唔知佢做咩 成日冇左粒星 拎唔到粒石
任務果個都唔知佢做咩 成日冇左粒星 拎唔到粒石

換角色
未開始玩 想問定先
要抽同一隻黎突破

用唔到尼日利亞大法課金
一單得果30幾抽好撚唔抵
津田1凸 18開花完成
Event超上90秒KO 完成
養生mode開始
有冇人放ac,最好有江雪,唔介意貴少少收個多UR號
不過我含係香港,只可以用任何點卡交易,例如itunes卡之類
不過我含係香港,只可以用任何點卡交易,例如itunes卡之類

巴打有無telegram
加我傾 RJJ3721RJJ

加左你啦
等抽新野

加左你啦

有個2突江雪0突紅葉,ur 手甲,介指,鞋,甲,外套0進acc(無打過主線) 既acc 你要唔要?
30抽伏哂
今次十抽很歐…3隻SR助廣,1隻UR江雪,1隻UR和泉(突一)……
50抽 8UR 2角 2手甲 1面具 3技
20抽乜柒ur都無
打咩刷lv好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞