[A/I] 天華百劍-斬-

407 回覆
3 Like 0 Dislike
想問你地用電腦刷既巴打係人手定自動刷? 我mac 用夜神成日卡係99% 焗住用手機刷

用bluestack 夜神我成日閃退
用突滿SR算啦 要突滿UR真係隨緣算

如果你起手有2隻相同ur既話,我覺得可以課少少去搏必中ur 果個抽蛋. Btw, 佢個池混武器同技我希望d 角可以好似fgo 咁玩得耐而唔係白貓咁

我依家淨係想中是但一隻突角+是但攻裝
但都好難中

如果你起手有2隻相同ur既話,我覺得可以課少少去搏必中ur 果個抽蛋. Btw, 佢個池混武器同技我希望d 角可以好似fgo 咁玩得耐而唔係白貓咁

沒必中UR 只係話必中一隻巫劍
大俱利伽羅應該係目前無課最易突滿既SR
一開始送+7日登入送+交換所
嘩,巴哈果d 法佬王真係 . 唔係一下突爆就一下齊角

但都好難中

要一下十抽中雙同ur已經好難, 仲要加多件ur 攻裝...
Btw, 用同屬既sr 裝唔會比ur 差太多. 例如津田同紅葉係禮屬.用 ur 攻裝加180攻, 但用禮既sr 裝都會加150攻, 如果用其他屬既sr 攻裝就加100

沒必中UR 只係話必中一隻巫劍
大俱利伽羅應該係目前無課最易突滿既SR
一開始送+7日登入送+交換所

岩岩睇到,唔該巴打
Bgw, 課幾個step 先必得1隻仲要唔係ur
技突破要自己食自己 彈數多一發
UR技rip
少年你太天真你個D叫法老?

你老味我以為改圖 起手就爆機
UR技rip

其實某dSR近戰技都唔差 無課可以以SR技為目標先
目的都係要佢個短時間無敵拉近距離 傷害又唔差

但都好難中

Btw, 用同屬既sr 裝唔會比ur 差太多. 例如津田同紅葉係禮屬.用 ur 攻裝加180攻, 但用禮既sr 裝都會加150攻, 如果用其他屬既sr 攻裝就加100

我知 但要中返同屬都好難 btw中SR加攻冇buff都OK但首先要中突角
UR技rip

其實最易用係R/N技 直接突爆升滿佢用 UR唔講 SR想突同升滿都唔係短時間做到

但都好難中

我知 但要中返同屬都好難 btw中SR加攻冇buff都OK但首先要中突角

最易又唔想課中突角只能靠頭十連
UR技rip

其實係,有d 人話2突sr 角勁過0突ur 角

呢張真係痴撚線

呢張真係痴撚線

隻game 係玩刷首抽,刷完就可以爆機del game

呢張真係痴撚線

隻game 係玩刷首抽,刷完就可以爆機del game

閃撚盲左
得隻津田同UR面具嘅我覺得自己是零
即係突滿sr劍勁過0突ur劍?
即係突滿sr劍勁過0突ur劍?

係,你諗下,0突最高40lv, 2突可以去到80. 唔計你升高lv 既1lv加多過數值過低lv 既1lv, 最少都多1陪數值

岩岩入坑,第二抽

岩岩入坑,第二

btw紅葉真係好用d咩?我覺得津田好似好用d(可能個人鐘意攻速快)

岩岩入坑,第二

btw紅葉真係好用d咩?我覺得津田好似好用d(可能個人鐘意攻速快)

係好用 唯一一隻唔洗額外插攻裝就可以1,2下清哂怪

岩岩入坑,第二

紅葉第三下可以長禁住爆氣,好鬼型
https://twitter.com/tenka_zan/status/855744395626266624

佢 twitter 唔寫真係無人知

岩岩入坑,第二

紅葉第三下可以長禁住爆氣,好鬼型
https://twitter.com/tenka_zan/status/855744395626266624

佢 twitter 唔寫真係無人知

日本仔用lv47紅葉已經可以單騎過活動超上級
Normal / hard 全30 clear
依賴養生mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞