[A/I] 天華百劍-斬-

407 回覆
3 Like 0 Dislike

津田真係好鐘意跟住我 首十抽1突加ur 介

點解津田要去一d唔識得珍惜佢既人度

點解津田要去一d唔識得珍惜佢既人度

巴打 我仲記得之前同你換acc. btw,我都唔知點解,成隻game 計埋sr 角, 最無愛係佢 但佢係黎得最多次
小夜一突 +江雪+紅葉+ UR技
3SR腕輪 30抽

小夜+江雪+紅葉
2SR腕輪 20抽

換突滿江雪or小夜,唔限抽,可加錢

或者有冇巴打送個突一江雪or小夜黎畀我30抽碰運

送.岩洗拎走

送.岩洗拎走

巴打你上面津田突1果個自己玩? 我抽左好耐都突唔到津田

送.岩洗拎走

放置在係度

送.岩洗拎走

放置在係度

可唔可以要
巴打你上面津田突1果個自己玩? 我抽左好耐都突唔到津田[/quote]

放置在係度[/quote]

可唔可以要[/quote]

sry 巴打,果個acc 暫時唔放。 om我仲刷緊首抽,如果刷到雙紅葉或雙文字我就會送呢個acc 出去

sry 巴打,果個acc 暫時唔放。 om我仲刷緊首抽,如果刷到雙紅葉或雙文字我就會送呢個acc 出去[/quote]

巴打個小夜AC我有興趣
但係我手上津田無突無裝就快20抽
想試埋先

放置在係度

sry 巴打,果個acc 暫時唔放。 om我仲刷緊首抽,如果刷到雙紅葉或雙文字我就會送呢個acc 出去[/quote]

巴打個小夜AC我有興趣
但係我手上津田無突無裝就快20抽
想試埋先[/quote]

小夜AC我已經放左出黎,你引到就拿去洗

如果巴打唔介意,我想要。
尋晚個個引繼唔到。
erickin@gmail.com
謝!

尋晚個個引繼唔到。
謝!

第2張圖就係引碼.放左出黎,快d引左佢

尋晚個個引繼唔到。
謝!

第2張圖就係引碼.放左出黎,快d引左佢

終於成功引繼!
再謝巴打!

好既巴打 再試下抽先

終於開得波
Btw, 津田又跟過黎

終於開得波
Btw, 津田又跟過黎

津田咁撚正
有無巴打已經課左

終於開得波
Btw, 津田又跟過黎

津田咁撚正

真係天意
Btw,津田獲勝果時個表情好似干物妹
有無巴打已經課左

仲未敢課 好似課完好快唔玩

終於開得波
Btw, 津田又跟過黎

津田咁撚正

真係天意

巴打好好彩 我仲未刷到津田突1

終於開得波
Btw, 津田又跟過黎

津田咁撚正

真係天意

想乞你個突津田 刷左幾日
幾日時間你做左法老
有無人知依賴拎返黎啲野有咩用
有無人知依賴拎返黎啲野有咩用

交換店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞