[A/I] 天華百劍-斬-

407 回覆
3 Like 0 Dislike
屌 第二次10連 又抽返隻一樣既ur角色
有冇話邊隻UR勁D?
有冇話邊隻UR勁D?

計齊裝成型後 應該差唔多勁
但起手小夜同其他UR比 要手動玩先得
手短皮軟 容錯率低 唔可以比auto ai玩

開得
廿抽 江雪小夜紅葉 飛鳥
一個加攻裝都冇
發現突滿比較重要
隻手甲加d 攻仲高過ur 最高攻果隻角 係咪抽裝好過抽人

抽返同一隻先好,多一突多20lv再加9格開花

多突ur>多突sr>ur>ur戒>ur手甲>sr戒
技就見人見致,因為除左ur兩招攻技之外其他技未升爆突滿睇唔到好好效果
仲有ur面具加劍技爆暴都其實唔錯

多突ur>多突sr>ur>ur戒>ur手甲>sr戒
技就見人見致,因為除左ur兩招攻技之外其他技未升爆突滿睇唔到好好效果
仲有ur面具加劍技爆都其實唔錯
咁多人想刷過
繼續推主線升人打佢個活動好過
好似有技換

抽返同一隻先好,多一突多20lv再加9格開花

話係咁話 但都想要新女女
打一場上級就冇體
活動限你一日打一次,體力又只夠打兩三場

適合唔鍾意爆肝既你
佢關卡中間個個成就點達成?完全唔明

適合唔鍾意爆肝既你

我覺得咁先好,無限體通常1關打20幾30次,好快悶
佢關卡中間個個成就點達成?完全唔明

有時係換人

有時係唔用奧義

有時係要用過奧義

適合唔鍾意爆肝既你

我覺得咁先好,無限體通常1關打20幾30次,好快悶

依家個活動開到6月30?
養生驚
有冇人有滿破紅葉? 真愛
應該沒咩人會突滿
新game沒ip通常都沒咩人會課
最好搞掂個彈game問題先

彈game應該係部機ram問題
因為我沒彈過

因為我沒彈過

埃瘋6 全關app 淨係開佢隻驚 間唔中都彈

因為我沒彈過

iphone 6得1gb ram,梗係彈

因為我沒彈過

iphone 6得1gb ram,梗係彈

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞