原來coffee臭G都有百萬訂閱

449 回覆
43 Like 486 Dislike
mira真係不了
認同…
佢個條教人做拱橋片無preparation
無實際點教人拱橋,淨係掛住自己show off
真心無奈點解佢自我感覺咁良好
真係人唔笑狗都吠

利申:我有瑜伽牌
點解話佢垃圾
你若放棄 誰衛我城
原來佢咁有文化修養
我話佢多fans咋
咁你推薦邊個youtuber?
Gem: 唔好屈我係香港人啦,我上海出世、中國紅、中國搵食
因為好多狗公爭住想奶佢閪,
畢竟佢出名方式夠淫,
不過殘廁就重口左d
coffee身材真係好得。。。。。。。
特區護照
你想睇咩類型先
如果真係想keep fit 做運動/瑜伽真係建議出去上幾堂學啱d野,然後平時就用個d routine 練。
同埋其實淨係做Plank/Full arms plank/handstand就可以好快練到肌肉同減脂。
如果真係想睇高質素瑜伽教學建議睇以下既link,至少唔會整傷自己同學壞姿勢先

https://youtu.be/2wYN1IhnXT4
台妹都睇佢
Emi 係唔係之前比人踢爆佢會好唔要面咁r sponsor 其實佢都應該好夠錢洗架啦喎 做人洗唔做到咁。btw睇得鍾明軒多 思想比較似番個人
其實佢點解會有咁多fanss 好嘔心條友 睇佢ig...d story
佢好似係無香港人訂閱。。😅😅
七千萬個條好勁
香港可以去到呢個View數可能得宇宙漿啲mv
做外國市場?
慢慢周都有3本特區護照

佢應該係用語系分。漿都係講滿州話,好難當佢係香港人。人地亦都唔想認係香港人啦
痴撚線emi wing 2百幾萬? 班撚樣係咪未見過女人 佢教果d workout笑死人
但個腦生屎 比人踢爆區選叫人改變命運出去投票 點知原來去左旅行😂 (小數po講香港政治 好似生活係太空)
Gem講廣東話 佢自己都認係香港人 佢nasa訪問話from hk even微博自介都係寫香港
笑波子先係問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞