原來coffee臭G都有百萬訂閱

449 回覆
43 Like 486 Dislike
你係咁屈人有意圖又係咩意圖
師兄 唔好睇emi wong喇
去youtube了解吓Delusional disorder啦
可能對你病情有幫助。。。
oh 我記錯左第二個
真係好樣衰
其實我都聽都未聽過
屌,你識就當全世界都要識咩?
乜撚嘢心態嚟
啲片咁撚戇鳩 睇嗰啲人係咪食開屎
乜撚嘢嚟..
未聽過就無知,你都幾戇鳩
你聽過你咪係先知?
成個香港成個世界應該好多人都未聽過,全世界都無知
好心你啦,啲垃圾當係寶,你就突顯自己嘅戇鳩喇

假如未聽過愛迪生、諾貝爾、凡高等咁出名嘅人就真係無知,不過你個爛鳩youtuber,好撚心你啦,返去打飛機打死佢啦
影到一單。。影唔到唔知幾多單。。。講真好人好姐又有錢點會去廁所搞。變態

以為翻咗廿年前
係囉 coffee殘廁事件 我會話佢冇公德心 但明明好多情侶都會殘廁偷歡 冇必要講足咁耐呀
可能連登仔多毒撚,未試過情侶行街拍拖突然想扑野掛
師兄好野
本身我都諗住咁樣答佢
不過之後都用返啲禮貌啲嘅Terms去表達
不過條友自己上綱上線我都唔知點算
係都要咁嘅
我又冇追開健身影片
唔好話健身,講運動嘅片我都冇睇過
如果一個人無唔無知要用識一個Top YouTuber嚟到評定
咁我識晒成個香港所有YouTuber
係咪代表我係香港上最全知既人?
呢個世界除咗youtube之外都有其他嘢去了解嘅
唔好局限喺YouTube啦
啱啱先話完我無知仲周圍講
唔知你想點
雖然唔知點解你會咁慶
一開始又唔係鬧你
仲要係我單方面俾你屌
但係你而家嘅舉例好似唔同性質
如果呢一個post係吹捧emi wong嘅話
咁我都會識做唔會話我唔識佢
但係呢個post明明係講緊coffee
甚至只係討論緊YouTuber
我話我唔識佢又有咩問題呢
佢好多片教瑜伽 我都sub左
你有無試過先?我講緊係做一個正確既plank然後hold 4-5 min wor
知唔知好多人唔識做plank
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞