原來coffee臭G都有百萬訂閱

449 回覆
43 Like 486 Dislike
有人唔鐘意一回事 但都幾本事
我會同個女講人做啲咩都要為自己做既野負責 但唔會話咁樣會錯
我唔覺得除左阻住有真正需要用殘廁既人之外有咩問題
所以咁多人做kol
71m太誇張,就算紅到變全城話題都唔會有呢個數,
一定要係外國人都紅左先會咁高view,
但呢條片完全冇印象有hit過,條片又冇乜特別嘢,
完全唔明點解咁紅
表態其實一d都唔簡單
一條片就賺咗70萬
但肯講下已經好好
外國佬市場大好多, 同埋佢理得你香港市場 , 月月幾十萬easy job
唔止幾十萬
美金應該有
都係跌打師傅講,我自己都唔知係咪韌帶整親
因為無印象拉親跌低
你係咪女人黎 煩到咁都有
果位師兄冇屌柒你算係咁
excluded左個問題然後再話冇問題係咩玩法

做Lululemon
你自貼黎比教下 睇下你靚唔靚仔得過馬田先講野
就咁睇頭兩格似cp喎。。。。。。。。。
你炒股票禁個制教50萬
而家應該唔駛住公屋改善好環境
一開始 個師兄淨係講
emi wong 聽都未聽過
然後你就發癲 話咩 我為香港男姓為無知而自豪感到可悲
呢句野有兩個信息 一就係佢應該要聽過emi wong 二就係佢唔識仲要周圍同人講 佢一定係因為無知而自豪 無啦啦幫人地說話上鋼上線係你第一個問題

然後你又話 咁證明你冇乜search健身野lo
但其實如果我search gym/ bodybuilder/ CrossFit 都唔會出emi wong嘅片 咁所以你個個講法都幾kam嘅 諗野唔全面係你第二個問題

然後你又講 所以你睇外國片特別勁 特別大隻? 再講佢d片邊忽似香港片
你第三個問題係潑婦罵街 唔用腦喺度單單打打

你然後又話 但望到女都會click吓掛
你個問題係假設人地要做同你一樣嘅野
下一句 加上我search hiit view count頭十有兩條Emi wong
你話search hiit+ view count就會出emi wong 咁我search其他keywords咪冇囉
你不如話search emi wong會出emi wong丫笨

最後你用 唔啱聽就煩 fine 黎結尾

睇得出你最大嘅問題係唔知自己有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞