原來coffee臭G都有百萬訂閱

449 回覆
43 Like 486 Dislike
https://youtu.be/lJUIDBBqJOE
我出名筋硬到飛起 跑完步第二日就跟佢做
軟左小小pamela好鬼索呀
殘廁=臭
Gathering=G
留名一齊做
唔該絲打
有邊個老豆會咁多個仔玩
https://www.youtube.com/watch?v=iWkppwx5C_w
做佢啲workout真係會爆汗
佢啲workout唔比人抖 我做唔到 咁啱佢有rest day片 咁我就跟住做 都幾辛苦 跟左兩星期 真係鬆啲 同埋我會叫人幫我壓腿 自己真係唔忍心壓 怕痛
Stretching我會推薦你搵madfit啲yoga片 有用過coffee嗰啲pamela啲片我用自己節奏做住先 開頭真心跟唔上佢啲速度
多謝 我去睇睇先
佢地肌肉量本身都好好 唔明白我呢啲廢柴難處
多謝巴打教路
但係我除左做plank都會做其他野
無話做死plank
不過講緊for初哥都可以試下做
plank又可以玩variation,side plank/full arm plank/左右手交換之類...
有效得來又唔需要大地方 又唔洗tools
咁大個屎府居然60萬都未到
佢政治冷感
光時夠有賣强國野啦
EMI wong教埋曬啲弱智野都有成百萬訂閱 咩撚野世界蠢人嘅世界
教埋啲on9 健身資訊,啲港女又真係信曬
睇chloe tam仲好
儒家
唔想幫佢賺hit rate,講乜㗎
之前呢條藍屍唔係比連登仔爆上佢channel留光時8隻字佢狂del人comment,人哋問佢點解你要del我cm佢話「我channel唔歡迎你」
我諗佢未到撐警藍 不過係中立藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞