[我係分化撚]唔該何桂藍團隊麻煩入一入來

669 回覆
2393 Like 82 Dislike
咁想聽下閣下有咩高見

實際少少

唔好第一句就情緒勒索
直到最後的勝利
d人係咁痴線,你都pin埋個重點,你原先本身係想幫拖,結果先搵到佢搵e-print影。

而家佢唔係搵間無色的鋪頭印wor, 係搵間藍的影wor, 唔通黃的影印鋪真係得咁少,又貴又唔好用?

btw佢fb出左回應
但eprint確係無色
如果話佢唔印侵權野=藍
呢個講唔通, 話晒cctvb小氣過lv
有錢收佢實告到甩褲

bannershop=寫粗口字=藍
ebanner同bannershop敵對
eprint同ebanner合作
eprint肯印文宣野又冇寫粗口
從來冇係eprint個度印過文宣

唔知佢印唔印

但好肯定係黃藍apps被人標過係藍店

總結係:希望有頭有面既人主動approach 黃店
所以應該要帶出香港除左有e-print同bannershop
仲有好多中小型印刷公司, 都可以好快起貨同平
即使唔係用黃店, 都應該先考慮中小型(除左藍), 先再諗大集團

等於你食黃店應該要先幫襯小店, 後到大店

香港人要響資源分面呢方面努力多啲
搵返eprint 一直有手足印到文宣冇問題wo
係嗰度印過好多文宣, 亦印過急件
由中午催到凌晨, 師傅都冇發脾氣
印起即飛車入機場

就算信唔過eprint都好
麻煩大家唔好將明顯侵權犯法嘅野俾黃店印
舖頭好易俾人捉到痛腳
印刷業成本高, 機器充公咗唔係咁易再入過
咁係我錯
My bad

但由一開始印文宣起
我呢邊已經有人話佢係藍店

對唔住
【本土派抗爭派初選配票攻略2.0】推最多最有抗爭意志候選人入去代表我地!
https://lih.kg/2098907

新西初初選:黃子悅定係伍健偉?
https://lih.kg/2101137

新東初初選:鄒家成定係呂智恆?
https://lih.kg/2101175
咁姐係點?
呢啲咁低級錯誤都犯得出
真心唔知底個層係點
樓主你錯乜撚唔使道歉
成班on9唔知道其實eprint同ebanner都係支耶開廠
講到咁支持本土既有本土唔用走去用支那野
抗爭意志夠堅定?笑撚左
新東只投Owen
民主黨由柒變好 其他人越做越衰 到底發生咩事
已經打算喺本區頭一個本土派再加超區鄺俊宇
咁好多人喺呢10年裏面都有去過大陸讀書 但係證明唔到啲乜嘢
即係話早於721之前佢已經想從政?
一票不投立場
黃碧雲好過佢
即係一票不投立場on9
不過真係唔會走去大陸讀英文咁低能
讀中醫都算呀
唔好投立場姐姐就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞