[我係分化撚]唔該何桂藍團隊麻煩入一入來

669 回覆
2393 Like 82 Dislike
[長期而有用抗爭戰線] 黃色經濟圈
https://lih.kg/1662356

//我知嘅就係咁多歡迎各位手足補充
我個人比較諗多咗所以唔排除有啲店舖係扮黃講真咁多data好難去fc我自己就真係會入去睇下有冇連儂牆或者memo紙或者幫文宣籌款 所以喺黃店入面我自己會幫襯多啲做得多啲嘅店舖 唔好盲目去順從某一個source FC好重要

e.g.,
Eprint
以我所知其實好多印刷嘅文宣poster 貼紙印刷都係喺e-print做 而因為佢哋唔能夠將香港文宣喺大陸做所以 喺香港印其實係蝕住本咁樣做 我知道e-banner係藍但係e-print係唔同老闆
(識手足係e print做)//
仲有好多後選人未清算 個個都用 eprint !!!
佢youtube條片

我個人比較諗多咗所以唔排除有啲店舖係扮黃講真咁多data好難去fc我自己就真係會入去睇下有冇連儂牆或者memo紙或者幫文宣籌款 所以喺黃店入面我自己會幫襯多啲做得多啲嘅店舖 唔好盲目去順從某一個source FC好重要

e.g.,
Eprint
以我所知其實好多印刷嘅文宣poster 貼紙印刷都係喺e-print做 而因為佢哋唔能夠將香港文宣喺大陸做所以 喺香港印其實係蝕住本咁樣做 我知道e-banner係藍但係e-print係唔同老闆
要投就投Owen chow!
樓主公平啲好嗎?呢個 po 麻煩列出所有用 eprint 既後選人 差唔多全部都有份

e.g.,
Eprint
呢個點計數吖?
兜都唔係咁兜啦。
支持樓主
咁點解唔用黃店?
呂志恆好好多
屌你老味真係痴撚線我自己都有做過下印刷,第一e print個價唔係特別平,第二印刷公司真係有大把黃/非藍店選擇,你搵8達通黎比較真係強詞奪理,仲有佢依家係打住黃絲旗號去選議員,依啲層面要避忌下好應份掛?咪見人有幾分姿色就爭住幫人奶先得架
ching明白我
寧願阿布泰去其他區或去返功能組別…新東好多人爭
樓主。。不如你試下去香討開po

標題係。。藍店eprint竟然幫曱甴印文宣
其實有冇諗過全世界都用eprint
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞