[我係分化撚]唔該何桂藍團隊麻煩入一入來

669 回覆
2393 Like 82 Dislike
長毛
連續幾日都有人屌何桂藍
佢可能未有政績,但有邊個政治素人唔係咁
然後個個post都屌到何桂藍好似殺左手足咁
一睇就知你哋班網軍想點啦

低手分化,但都咁多連登仔受
我剩係見到用eprint

選舉經費我柒左

但作為選民

我有責任出post
新東有兩個本土都唔投走去投何桂藍
冇政職靠光環入立會對佢對選民都唔係好事啦

推劉穎匡
利申 我係咁推起
因為真係好睇唔過眼
作為新東選民 好唔想大眾媒體就咁用佢地既影響力推起一個候選人 咁樣對於其他候選人未必係好公平
特別係立場蘋果呢啲係黃既majority會睇既media
當年蘋果都係咁樣叫人集中票源落omdb
變相少咗人支持梁天琦
因此更加希望唔好因為立場宣傳就忽略其他本土或者更值得支持既候選人

你就咁單憑好多屌佢既post又或者你見到有人屌佢就覺得係分化
都好希望你明白點解有人會覺得佢唔好然後係咁推
咁我既意見
狙唔狙擊佢我唔知 光環就佢拎曬 日日拎721黎講佢幾可憐 咁我不如叫黑衫廚師選
以事論事。
咁佢係有位俾人鬧。
明明可以塞錢俾黃店既大好機會竟然唔塞。
屌 咁撚多黃店影冊 點解會諗唔到 傻撚左?
有冇原圖呀?睇清楚啲
Push
要解釋
屌你老母 善你老母臭閪咩 出得嚟面對大眾唔撚比屌就縮返入你老母個臭閪到啦 做錯仲要聲大夾惡 叫人屌細力啲
劉穎匡 鄒家成 呂智恆 當中
呂智恆DQ風險算低
初選值得俾佢入圍頭6
八婆一個。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞