[我係分化撚]唔該何桂藍團隊麻煩入一入來

669 回覆
2393 Like 82 Dislike
嘩咁樣真係唔得喎
咁你又咁多嗲
樓主做乜關你咩事?
都係嗰句,上年講talk,見佢痴埋撐支那人落嚟生仔呢周保松

我就知立場姐姐係埋堆,無咩個人返思嗰種人

大佬呀,周保松撐雙非㗎!!!!!

痴得周保松,無可能係本土派!!
笑撚死
屌你老母啦
何桂藍叫自己做抗爭派呀
喺facebook同泛民畫清界線
又唔撚係比起泛民做得多嘢
以前眾志嗰啲都話自己係自決派呀
依家連自決都唔提啦好啦
又唔撚係本土
屌你怕俾人dq直頭乜都唔提淨係話自己屬於抗爭派
知唔知自己講乜撚呀
仲要係選舉都咁,可想而知平時食飯生活有幾唔謹慎⋯⋯⋯

累計1300正評

其實係child登仔自己一廂情願
何桂藍從來冇講過自己係本土派
其實剩係希望大家用黃店
大大聲屌完何桂藍用e-print ,點知本土派都用然後唔屌,零成本人格謀殺
依家係叫抗爭派
即係唔係泛民唔係本土
係抗爭呀
即係算係乜撚嘢category
其實我覺得所有同選舉嘅討論都好無謂

剩係得參選嗰班覺得好high,同不停自暴其短

社會大眾已準備好著草

Frankly,歐美對中國都仲係靖綏,香港民族要存活,唯一生機就係以前猶太人咁,等待時機建國

所以我只係想討論點好似猶太人咁
推到回應
你當佢係雞蛋與高牆一定撐雞蛋個種
但你講到落具體政治觀念 我諗佢係左翼自由派個種
同child登種極右肯定兩會事
樓豬好勇
少分化啦
請追post
其實如果參選人自曝其短 咁起碼我地都可以eliminate一啲冇咁好既參選人 起碼依家仲係初選階段
同埋社會上仲有好多人唔打算走 就算要走 可能都可以投埋立法會先走 喺未走之前都盡量做啲自己做到既嘢
當然啦獨立建國呢啲都係一啲好重要而且應該討論既議題
但係依家選舉在即 同樣重要
同埋依家參政既人 光復到既話 將來都好大機會喺香港社會有一定影響力
所以有討論吓呢班人既價值
eprint 係藍真係唔知
舊年都用eprint印文宣
真 冇實際方針又冇鮮明立場 睇唔到佢入到去會做啲咩
佢721比人打喎
仲唔夠黃?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞