IT討論區(90) IT狗 有個電字就關你事啦

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
ddd派
見樓上有人提stored procedure
小弟都有個關於stored procedure既問題想請教下
有冇咩方法可以auto generate entity 去map 返
stored procedure return 返黎既resultset?
依樣野好似叫reverse engineering?唔知有冇理解錯
試左好多方法,最多都係得auto generate entity class from tables
而冇提到 stored procedure可以點map

成百鳩幾個stored procedure 真係唔撚想人手同佢慢慢砌
用緊 spring boot 加 hibernate, jpa, DB 係mssql
點解2樓冇呢個經典

連卡佛咁大間都係咁仆街
講起就嬲
當年見工時用perm條件
請左後叫我辭左工先
份約整緊,實請你,等緊公幹老細簽
到我辭左工去簽約
竟然變左1年閪撚到震contract
減到7 日大假,sick leave 冇錢仲要冇medical, sick leave完後要醫生紙
3個月內紅日冇錢,下個月7日先出糧
冇約滿金,冇花紅雙糧
每日工時比perm長
最重要係:人工低過我舊時

嬲撚到震過貓王
最後1個月內揾工閃人
呢幾日玩 eve online 玩到喪咗
唔明你想做咩
簡單黎講姐係你既cv 詳細版
最好有埋showcase
Eve online係幾正 鐘意太空岩晒 同類型仲有elite: dangerous 同埋Robert space industry
m$套ado.net 做到但好似未open source,你係咪講例如如果你個sp reteurn兩個field, 一個int一個nvarchar,你個 framework會識自動起個class有兩個public variable int同string?
btw spring都做到嫁wo我記得起過壇作過法google下啦
玩探索玩到入晒迷 一代入就好好玩
Robert space Industry 唔建議玩 一來要keep住比錢唔平 二來佢技術負債太勁 隻game好似開始唔係好掂
間swing consulting真係食左屎黎
HA Senior AP開我32K x 12
屌,連 T con P仔都不如
食都唔洗食得咁狼呀
隔離PO醫院文職starting已經3皮
做it咁辛苦做乜
我唔信it佬舞唔掂文職D電腦野
隔離PO contract P仔都31K
Senior AP竟然夠膽開我32K
我見到係CAP係 40K 左右的。應該食你9K左右BTW個PO變左CS VS MEDIC
何止9K
HA 同 tcon 同價
應該低少少但同一RANGE
HA 高 tcon少少

T-Con bid price
Private sector 1HBU應該點translate去t-con space
屌完後block埋
痴撚線
同你講你expect 32K我咪tcon比32K你囉
之後叫你update CV
up你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞