香港人真係抵人睇你哋唔起

230 回覆
84 Like 505 Dislike
你會唔會叫新彊人留低抗爭?連黑警打唔過點頂呀大佬,留係到建築未來?幫手穩定經濟?
見上個post得米又諗住照板煮碗呃正評
我建議全民勇武,有無路線圖?唔走就打重光戰,一齊重現poly全民勇武一晚
我要留係中國建設民主改革,呢班熱血青年
最睇唔起香港人嘅咪香港人自己
留係度柒咩
成個新彊比你睇,仲係度念力抗爭
比槍你都唔撚敢開啦 移民啦
華人文化問題
再加上真係人太多
人多地方細攪到競爭大
真係好難頂
齊上齊落, 既然多人走, 咁應該係一齊走
樓主同我睇哂佢

從新疆的現狀,看到中共維穩機器的極限。
https://lih.kg/2097187
呀樓主 真是荒謬 把自己看得這麼高
事實上,理大之夜全民勇武程度已經超越左烏克蘭,再進一步就要去到isis咁玩
嘩屌你老母,香港民族呢個概念係2019因苦難而形成,你今日就話香港人得個錢字,如果香港人真係咁功利,眾籌中大理大之戰等等都唔會發生。
點解你唔試下信香港人呢?
呢個真,新疆有辦睇。
赤巴不敢回應
又打稻草人
應該都會開post屌:英軍真係抵人睇你哋唔起
法軍吓嘩
你上年無出黎點迫中共玩到攬炒呢一步?你71無衝,佢地都唔會理你,然後就放慢手腳玩到2047,到時就真係比人統戰左,香港民族呢個概念都無
去南非個導遊都話佢一比人入屋打劫一定係跳窗走
因為客觀現實就係你唔夠打 你冇能力越級挑戰保衛自己屋企 留係裏面一係比人殺 一係比人先姦後殺
成日話留低抗爭全民勇武 你試下揾泰臣嚟同個揸槍嘅打你睇佢打定走?

文化係跟人嘅 價值觀都係跟人嘅 咁犧牲係咪為咗浪漫?
我哋成日都話要罷工 咁既然罷唔到咁就直接將個就業職位轉左去外國 咁咪變相都係停擺囉 達到同樣嘅效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞