香港人真係抵人睇你哋唔起

230 回覆
84 Like 505 Dislike
中共壓迫真實對比 唔鐘意呀?Sor鳩ly囉,我赤巴係咁撚直
https://lih.kg/2096994

唔係話想屌鳩你哋呀,但係點解你自詡香港民族,某國惡法一到,你諗嘅係走?

香港人冇主體性係真
香港人垃圾都係真

點解有賊入屋,你唔係選擇留喺屋企守護佢,係話我要去朋友屋企暫住?

點解國安法一到,你諗嘅係點走,你諗嘅係移民?。

講明先,我冇特區護照,與香港共存亡。

香港人,唔好離開自己屋企,好冇?

如果唔係連我都睇你唔起
有得走唔走?走路到就叫人唔好走?咩道理?

太高估香港人嘅情感喇~呢一年嚟幾多人血饅頭?人幾多人做個生意打個黃色招牌賺到笑?又有幾多人未夠18就要監獄裡頭過?算啦,人性冷血,世界殘酷,有咩意思叫人唔好走?

申 走路到,但走得到嘅人快啲走,香港已死,不要回頭!
有得走係我憑實力爭取黎 點解要留係到?
屌你老母
😦😦😦
香港人連罷工都唔肯呀
香港真係太多人,走咁d對大家都好,支持大家走
有得走一定走浪漫主義最尾只會入冊 睇人哋移民屌閪

再隔撚住個海喺度 手足
條女再補多句 Bb 塊steak好 juicy呀
醒下啦 懵撚
戇鳩 人唔走錢都要走 唔係點加速支爆
唔好,返正之前冇錢移民,依家唔洗錢,梗係狗衝

香港0吸引力住貴、車貴、工時長,唔鐘意一個城市冇得移去另一個城市轉環境

抗爭成功都唔見得大幅度改善
連登名句: 有得走唔走呀?浪費抗爭呀?想去集中營呀?想送頭呀?

但明明上年啲狗出到槍大家都話齊上齊落
依家一知道有bno 5+1 就即走
但同時話唔會放棄手足
自己走但又唔想良心過唔去就話一定唔會當手足condom

你地咪即管屌我囉
但所有post都仲係度
你地的確有咁講過
啱呀
東德點死 就係畀人用腳投票投死
https://www.youtube.com/watch?v=aBal5n_vQl8
唔好戇鳩啦
留喺度咪一齊入集中營囉
班人講咪口響囉
出現了
睇下文革
熱血青年同走難果啲分別咩下場
自己揀啦
不如你講下留低可以點抗爭...
你係咪無諗過攬抄實際係點
最緊要係焦土化 人留唔留低有乜所謂
帶埋錢走 外國見有著數唔係會再幫多啲咩
認真諗下先講好無
你屋企係因為有屋企人所以叫屋企,定係因為間屋
死攬住塊地唔放有咩用?猶太人似你講滅左族啦
我哋真係好撚鍾意離鳩開香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞