香港人真係抵人睇你哋唔起

230 回覆
84 Like 505 Dislike
收皮啦屌你老母以為自己係大師啊?
你最撚醒啦 除咗你之外大部份人都係垃圾
咁撚惡出街屌鳩啲移民撚啦
全部香港人一齊留喺香港抗爭到坐晒監就啱啦
又黎啦
走難先係香港核心文化

你祖上避支共、避文革走落黎,支那冇再追殺就落地生根

依家又繼續追殺,你游水都走啦你呀爺乜鳩專業資格、語言、錢都可以放低哂落黎香港學廣東話,點解我地唔走得
華沙猶太區起義有過萬猶太人死,其餘猶太人被送去集中營,你係咪想香港人咁?
憑實力爭取走難 ching好野
即係你叫人就算死都要一齊死?
由第一日抗爭開始你就要預左有咩下場架啦 又要為啖氣抗爭又要驚呢樣驚果樣 不如由day1開始做順民算啦 你呢啲人其實咪又係新三民主義入面嘅移民撚 走唔緊要呀 最仆街係呃鳩埋自己 以為自己移民真係救世界咁款
又一個五毛POST
走佬都得 咁奶共又得唔得
大家都係唔想死啫
你地有不反先敢出去 點會坐監
仲要國安法未過都個個驚到del post啦
呢班人睇得自己真係高 維民爾族起碼都搞過下武裝行動先比共狗針住搞
孫中山表示:吓??
啱啊,個賊係有槍然後仲要係你屋企人call佢過嚟添
咪睇到自己咁高
你地係撚孫中山
過到去搵工都煩撚死你啦
孫中山
留響度就會贏 vs 走咗會抗爭

打和啦super 好嗎?

論天真程度差唔多啫
先定義左乜野係香港人價值先
睇你一開始 你已經定義左香港人既價值只有錢
咁已經無野好講
.
其實香港人本身都有自己既文化 語言 更甚係歷史
而家面對既問題係 政權唔係要單單打壓你 佢地最後既目標係要黎一個種族既清洗
當你嘗試過:
勇武抗爭(POLY U 全民勇武入POLY 救 POLY )
議會抗爭(16年本土派入都入唔到)
以上既都失敗 打擊唔到對家
咁 你面對呢個種族清洗 你會點
.
另外 開POST既巴打應該係睇完天琦某次訪問所以開POST 我估
個次既訪問其實係講移民 即係有選擇之下
但而家你要認清 你走就係政治難民
"面對絕境而被迫逃離自己國家。若他們重返自己的國家可能再次遭到迫害,因而被迫流亡海外,尋求獲得庇護的安身之所。"
所以情況又有D 唔一樣
你問我 有得抗爭落去 點會唔想抗爭呢
但而家去到勇武抗爭已成樽頸,黎緊對家仲會唔留情咁買新野去強化自己、舉白紙都犯法 國安法底下 所有地下組織變得難以成化、鼓勵互相篤灰既環境 與此同時政府繼續每日150,繼續換血以求滅絕香港民族
咁 理性底下 我寧願有部份有志之仕離開香港 裝備+組織 去等一個岩既時機再發圍。

都是個句 係浪漫主義之下 我都唔想離開呢到
但理性環境下 我希望有志者可以快D 走
然後個樓主返自己個channel屌翻你哋
有得走,梗係走啦。
阿婆賽跑,老閪都走。
如果唔係p牌一早負皮你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞