【Var有咩用】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMXVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
據悉,阿迪達與古安杜斯之間的冷漠關係可以追溯到在2月份前往迪拜進行冬訓的時候,在古安杜斯和柏柏斯達夫普路斯發生爭吵後,阿迪達和這位法國中場產生了衝突。

法國足球表示,阿迪達對於古安杜斯在此次事件中的角色提出更嚴厲批評,但法國人表示不滿,兩人的分歧在酒店中繼續,最後發展成了一場爭吵,這讓全隊感到驚訝。

Papa
韋拉咁憎牙狗
又唔係好波 又要串串貢
所以幾樣野加埋就令人覺得佢唔係為leno出頭
而家真係格衰脾氣臭
咁可以細爆同leno 勁fd底我唔知啦
咁講姐 覺得施蒙尼 可以屌到班大帝驚
阿迪達都好既 至少感覺到佢好有心
同埋接左咁短時間 防守真係好左十倍
唔計個自爆 個d 其實失球數真係大減
講fd嘅話papa同羊fd咁多,細爆比人杯啦,醒少少就道歉啦
不過最排住 爺爺既水銀瀉地
鐘意睇波同阿記 都係見到阿記 進攻既藝術
依家曼城同巴塞都做唔到
唔尊重達sir ,真係幫唔落
快d賣左佢換Partey
曼城點會做唔到呀,咪神化啦
阿狗班少爺兵不嬲俾人恰到上心口都唔會嘈
俾著以前? vardy個腳就開佢波啦
唔係話做唔到 但佢地冇猜得咁多
可以一兩下就猜散哂
但阿係十幾腳 兩三個咁打小組
殺卡、雷斯
肯打既話唔會輸

不過踢得阿記都係求其逗份人工
一係騎牛搵馬心態
無謂搞咁多野
Sarr la diu
達蛇唔係勇武派 佢兩個唔敢隨便開拖
沙卡一陣打完 停賽又比球迷咒死全家
又要同達蛇、痴撚線球迷道歉
要求唔高
圍下球證已經收貨
但班友次次見隊友被打低完都好似事不關己咁
拿卡,細爆,比爾連
三大可考慮賣既人選,個個都幾值錢。
奧燒賣唔走,唔係都執返少少。
叫親Unai都係信心保證
其實都未必關阿狗事 依加隊隊都係咁 唔計打比真係好少見兩隊打大交
好過依家猜都未猜到但就被人逼甩收皮
Emery
利狗表示白禮頓呢隊閪波真係要死全家
啲球員都陰陰濕濕咁
特別嗰隻maupay 點解可以到依家都未斷腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞