【Var有咩用】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMXVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
有無人有虎尾腳gif
其實下季咁排好大機會重奪
saka auba pepe
willock
party AMN
T3 Saliba Medley jot
EMI
根本係英超var 先有咁多問題
其他地方主導權都係球證
唔好 willock 得唔得 =.=
咁willock轉nxxxxx 打雙箭頭
有叔就夠
主導權比英超d球證仲大鑊
艾堅遜
佢仲未比人槍殺都算奇蹟
所以係有次數限制
成功challenge就唔扣次數責任在球證
失敗就扣 扣哂就冇得再challenge
var本身係其他比賽就唔係單純為左輔助球證
而係為左比兩隊有一個相對公平嘅機制提出即時申訴
你可以睇返網球排球nba係點樣開始行鷹眼或者var制度
只不過足協一開始就扭曲左var嘅本意
更直接咁講係球會同賽會互相妥協之下嘅讓步
但呢種妥協導致咩結果大家有眼睇
我場場都有ff
第幾先有歐霸踢?
咁好危-.-
張紅牌好嚴
世界盃果套應該最少機會誤判,但最晒時間

var覺得有問題>叫主球證自己睇一次>主球證裁決
主球證覺得有問題>睇replay>裁決

依家英超係var覺得冇問題就冇問題
華dee個張好鬆喎
琴日個球證都幾偏 有隻對面kick 到T3 但吹T3
有球
https://youtu.be/bobOruusJq8

Comment有人話 new yaya toure
saka要踢右一定要練好d右腳,琴晚有球右腳要入!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞