【Var有咩用】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMXVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
喂我都想爭喎
精神勝利法
無歐戰唔會有人黎
唔係點會個個死都要爭個歐戰席位
同埋贊助都唔同講法
你話一個球員可以天價續
咁買人你係咪下下出15萬鎊去吸引球員黎?
薪酬問題慢慢清走哂冗員係咪又拉高返個人工?
歐霸都係個方法爭入歐聯
同埋你覺得有盃有冠軍對球員重唔重要?
單線作戰唔係唔好 而係對球員黎講考慮既因素有好多
唔知般茅降可唔可以執阿基返嚟
無錯 歐霸再廢都係一個大型賽事既盃

而且五湖四海既國家都有參賽 想賣人想練兵都有個機會睇辦

同埋球員有鬥心既話就應該盡力爭取成績

唔係睇唔起歐霸就寧願排第八
其實你既諗法係 副選唔需要操 只打單線 的確睇落好理想 但實際上無意思 單線有咩傷兵一樣出既係果班後備 因為你無誘因去令好球員黎 歐洲賽無得踢 人工唔係高 仲要副選果班無得用歐霸去操下夾下
有無歐霸唔係吸引球員因素真係當你講笑好 事實上你無歐洲賽踢 一係人工比好高 一係你本土賽可以掃哂有盃落袋
阿狗兩樣都唔係 軌正選同後備差唔多料? 你去佢地到問下 獌後備又好好?連加特?大碌?鍾斯?仲有佢地個咩p仔? 好多時你睇我好我睇佢地好
你話宣明會差 你唔比機會佢地踢 咪只會越踢越差 到你賣哂人地打起左 又話人25 好似拿比果啲咁 歐霸係一定要有得踢 爭係要爭 無人叫你唔理聯賽 不嬲去到8強打後 先開始出正選
都係果句 你覺得歐霸唔重要 已無討論空間 你當阿狗係冠軍球隊你應該坐左10幾廿年
我雖然覺得歐洲賽同埋所有盃賽都好重要
但阿狗好似唔食過屎都唔識醒
佢地好似仲覺得自己好有吸引力咁
雲加走咗 無歐洲賽 無成績 除咗錢真係無咩吸引力
19宗 可以封城了
仲要阿狗好似唔想出高人工咁
想平靚正
但其實簽咩人唔係最重要 不如換鳩哂班獸醫先啦屌
季季打三四場個個又話踢唔到 呢個又話收咧
https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/02/63/74/66/2637466_DOWNLOAD.pdf

直接用錢黎答你 上季我地入到決賽 收到成38M獎金 轟46M
都唔好話入決賽 你入到16強 以阿狗既吸金力 起碼都收住15M~20M先

歐霸真係一個收錢同練兵既地方 有得踢點會唔踢
班友成日唔計歐霸同英超排名tv分錢條數
以阿仙奴咁嘅情況再加埋疫情問題
再冇埋歐霸筆錢
我諗去返十年前賣仔填數嘅情況都唔出奇
不過可能佢地未親身經歷過果個時期都未定
季尾報紙佬日日打嘴炮邊個邊個會來
再唔係就疤要買我地邊個邊個
然後一開轉會就賣仔
賣完又ff筆錢會買咩人
報紙佬又繼續吹
到最後望住skysport直播
求求其其又開一季嘅年代
傾緊波 迷基又放膠圖
未內戰 唔洗貼圖維穩住
除左fraser 仲有咩下遊兵傳緊
我地啲買賣師 好似咁多年都不屑買中下游啲人
前排咪有人J cantwell mings
歐霸最主要練到啲後生仔

廢龍 Saka 阿叔都係個到練返嚟
呢d都唔到我廠揀la
我燒去咗邊
唔踢歐霸又點會出saka巴丁呢啲……
又點會發現佢地咁勁……
中下游平價正野唔執 次次都買埋啲法甲貴價水貨
班後生同後備多個舞台進步同出場係好事嚟
樓上話咩單線作賽仲好其實唔關事
因為好明顯我哋呢幾年歐霸都係出後生仔都副選多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞