【Var有咩用】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMXVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
上半場真係好好波
啲壓迫好快,對面係咁甩波
因為世盃果時啲球證行套var行得好
但唔代表本身套制度冇問題
套var制度本身對球證冇約束性
不過冇乜運,幾次機會都唔入,入又offside
尋晚果場d迫搶 場區10個球員都做到
D夾擊又快
不過可能咁樣 體力消耗太勁
下半場回回地塘
唔明點解唔係sub in pepe
而家可以換5個,其實應該要頂得住
上半場2比0既話,就可以慢慢踢
咁咪就係話英超套var行得垃圾
你見佢用個唔係水平既角度黎判越位就知咩事
其實球例本身就對球證冇約束性
The decisions of referee are final
睇翻片 at least要告到vardy個腳停賽先收貨 佢個腳明顯專登有出力
正常咁樣落地隻腳向下跌,可以反地心吸力向橫掃
其實係要加返個challenge制度落var
我睇意假其實蛆都好多黑var
但其他隊嘅比賽就會正常好多
啲隊只不過覺得掉低三分算怕麻煩先唔嘈
而家最麻煩係var總會有幾隊得益
今年可能痢鏝 到來緊可能轟獌復興
又去幫轟獌 到頭來永遠唔會齊腳反var制度
跆拳道咁。。。
最搞笑係呢腳 var 睇都無睇
佢個plan應該係70分鐘後
換三個球員加強活力 追波做壓迫
頂埋20分鐘
比比進攻慾強 鐘意上腳 好容易比人反搶返轉頭
無紅牌個plan應該行得通
正常紅左都唔會sub pepe。到時輸埋你就屌達蛇
有冇紅牌尋晚應該都唔會出比比

除左80分鐘後比人反杯
var = bullshit
可以反映到 達蛇依家嘅阿
除左踢主攻 如果唔係都好難再有燒份
琴晚xhaka踢到9x分鐘仲可以同auba逼搶到人地禁區,轉頭又係右閘位見到佢
咁樣一場波停頓既次數一定會比依家多
到時踢4個鐘不是夢
你要明白var只係幫球證去睇返佢睇唔到/睇錯既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞