【Var有咩用】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMXVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
潮流真係不斷轉
早幾流 強隊就興控傳 弱隊就玩鐵桶
依家調番轉 強隊玩鐵桶 弱隊打傳控
尋晚10打11如果有細爆出黎前場放狗
喺咪唔會輸
冇睇場波
輸多球
Laca一早拉開到2:0嘅話,就唔洗係度瀨VAR呢樣嗰樣啦

除咗vardy嗰下天殘腳真係連check都無⋯⋯
泰仔仲勁過monreal
屌那星近十年傳中最好個個
其實當時佢有冇同球証投訴過?
尋晚睇完上半場就瞓著咗
記得拿卡上半場好似幾勁
其實反映到阿依家板凳深度真係唔夠
唔計紅唔紅牌
韋歷克 基迪亞呢類球員
喺呢類重要比賽出場
明顯見到隊波會即刻箭咀向下
其實var叫主裁判自己去埸邊睇片好似有啲反智睇完覺得無野即係話var on9,而且唔會想自己上身,變左9成9跟var果邊建議
好似琴晚其實球證明顯算係鬆手,但var叫得佢去睇 無得唔比
跟本全世界有var唧運動
絕大部份都係雙方領隊有提出機會
揀challenge咩選項
選項以內成功爭取唔扣次數
否則扣過一定次數就冇得再challenge
有左var要造波真係好易如果華迪果下var話要check 又係實紅
咁扣哂次數有球明顯handball而球證睇唔到
咁點算呢
咁冇辦法
鬼叫你之前亂用哂啲次數
如果你之前用果啲都係黑var吹走埋
咁擺明要你果場輸
黑成咁你點爭取都冇用
早兩個post 先有人話呢啲宣明會打後備好夠料
姐係點都係黑,完
咪盲反,細爆落後局bug來
willock打修咸頓後備入波鎖定勝局勁到仆街
無事無幹 過場波 搵佢出黎打後備咪ok
但係好似尋晚咁 將全場都比到對手威脅嘅
Saka laca 同一時間換走 擺兩個後生仔入黎
李城咪會放膽攻囉
有分別
分別就係你可以限制佢一定要睇replay
而且限制埋佢佢係睇邊一part replay
而家係睇唔睇 睇邊part都係佢話事
係要由立法制度去改變先
然後先慢慢改變個執法制度
我都相信佢地係有能力
但係重要比賽未壓到場
其實只係英超先會出現咁多問題
世界盃果時仲要係第一次正式實行VAR都未見有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞