如果佢係對你有意思,會畀啲咩signal (4)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

你係絲?屌我真係完全同你case一撚樣
佢又係好怪果d人黎,有時同你敞開晒心扉講晒最deep果part俾你聽,有時whatsapp又好cool,完全唔知佢想點

我係呀
第一次想追呢個男仔
但我唔識
我同佢未試過傾啲好深入既話題
但平時佢wtsapp俾我覺得佢hea覆我,搞到我唔想應佢,之後佢又會搵我,係咁loop

佢搵你係傾d咩/用咩開頭

你無講錯,佢好遲鈍
有次cap圖俾佢,入面係講我好鐘意你
佢get唔到

屌禁錯制
千祈唔好相認呀!!

仲粗體

我有呀!
我同佢性格完全相反,我係好熱情,佢係好悶

佢又係好怪果d人黎,有時同你敞開晒心扉講晒最deep果part俾你聽,有時whatsapp又好cool,完全唔知佢想點

我係呀
第一次想追呢個男仔
但我唔識
但平時佢wtsapp俾我覺得佢hea覆我,搞到我唔想應佢,之後佢又會搵我,係咁loop

你無講錯,佢好遲鈍
佢get唔到

屌!叫佢死撚左去啦

咁樣咪即係曲線要人主動搵你

講完早抖第二日都可以唔講嘢

你日日keep住早晨早抖佢咪覆你囉

反而我覺得唔好講喎 留返個話題第二日再延續落去

我好多時會儲話題遲d講
講早晨早抖呢d無咩延續性喎

我呢就早抖完之後呢
第二日自己摷翻啲嘢出嚟講

我日日同佢講,多數用早晨開頭,再慢慢傾唔同野,有時冇搵佢會會問做乜今日唔同我講早晨,係咪嬲左我

係你有機

我係呀
第一次想追呢個男仔
但我唔識

你無講錯,佢好遲鈍
佢get唔到

屌!叫佢死撚左去啦

仲蠢撚過隻豬

我好多時會儲話題遲d講

我呢就早抖完之後呢

我日日同佢講,多數用早晨開頭,再慢慢傾唔同野,有時冇搵佢會會問做乜今日唔同我講早晨,係咪嬲左我

係你有機

全部都過左去,拎啲舊野同你地分享

我有呀!
我同佢性格完全相反,我係好熱情,佢係好悶

我係呀
第一次想追呢個男仔
但我唔識

你無講錯,佢好遲鈍
佢get唔到

Same
我話我鍾意咗一個鍾意一世嘅女仔
佢問我係邊個
最慘係連我啲friend都get到

我係呀
第一次想追呢個男仔
但我唔識

你無講錯,佢好遲鈍
佢get唔到

屌!叫佢死撚左去啦

仲蠢撚過隻豬

咁樣咪即係曲線要人主動搵你

我好多時會儲話題遲d講

我呢就早抖完之後呢

通常佢唔早晨我嘅時候就輪到我早晨佢
應該係想test你關唔關心佢啫

你無講錯,佢好遲鈍
佢get唔到

屌!叫佢死撚左去啦

仲蠢撚過隻豬

毒到咁

我係呀
第一次想追呢個男仔
但我唔識

你無講錯,佢好遲鈍
佢get唔到

屌!叫佢死撚左去啦

仲蠢撚過隻豬

女仔唔係鐘意人地問可唔可以拖你隻手

你無講錯,佢好遲鈍
佢get唔到

屌!叫佢死撚左去啦

仲蠢撚過隻豬

你無講錯,佢好遲鈍
佢get唔到

屌!叫佢死撚左去啦

仲蠢撚過隻豬

佢好似係絲打黎

你無講錯,佢好遲鈍
佢get唔到

屌!叫佢死撚左去啦

仲蠢撚過隻豬

定係佢frdzone左我
但我又唔明,我每次已讀佢,都係佢搵返我傾,從未試過唔搵

你無講錯,佢好遲鈍
佢get唔到

屌!叫佢死撚左去啦

仲蠢撚過隻豬

佢好似係絲打黎

太眼瞓睇漏眼 sorry
個女仔話自己有個壞習慣係會藍剔人
佢話都俾fd投訴過
仲話返工識咗個人成年都係keep住人地問野佢答咁

我好直接話可唔可以唔好咁對我
佢話 會努力改善 仲話我個情況已經好好
你地點睇
佢話都俾fd投訴過

你地點睇

有機
我串佢
佢串返我
咁岩唔得閒冇應機
佢補返句
我講笑咋
佢話都俾fd投訴過

你地點睇

有機

係踏出好嘅一大步
我串佢
佢串返我
咁岩唔得閒冇應機
佢補返句
我講笑咋

佢會唔會驚你嬲佢呀
我串佢
佢串返我
咁岩唔得閒冇應機
佢補返句
我講笑咋

佢愚人節表白
我問係咪prank
佢話唔係
正當我考慮緊嗰陣,佢就話係prank縮咗沙
我串佢
佢串返我
咁岩唔得閒冇應機
佢補返句
我講笑咋

佢會唔會驚你嬲佢呀

驚你嬲鳩又照顧你感受
佢話都俾fd投訴過

你地點睇

有機

係踏出好嘅一大步

我都覺得咁樣講完 踏出咗一大步
之前都諗緊係咪自己有咩問題
今日佢仲主動wtsapp 我 好感動
我串佢
佢串返我
咁岩唔得閒冇應機
佢補返句
我講笑咋

佢愚人節表白
我問係咪prank
佢話唔係

我愚人節廣播表白,好多人信咗
佢話都俾fd投訴過

你地點睇

有機

係踏出好嘅一大步

我都覺得咁樣講完 踏出咗一大步
之前都諗緊係咪自己有咩問題
今日佢仲主動wtsapp 我 好感動

我串佢
佢串返我
咁岩唔得閒冇應機
佢補返句
我講笑咋

佢愚人節表白
我問係咪prank
佢話唔係

我愚人節廣播表白,好多人信咗

害人不淺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞