如果佢係對你有意思,會畀啲咩signal (4)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Molamola 啱啱睇到佢ig話佢男神成日秒睇佢story 佢好開心 我都係洗洗睡

我都係搵下個對象算 唉 仲諗住搵到個幾啱自己心水既女仔 對住佢唔洗掩飾自己 個樣又啱我個type 點知
今晚我同個女仔講去左打邊爐

佢就話咁再下次可以去打邊爐,我就笑佢下次都未食咁快諗定下下次(約左佢下星期鋸扒)
佢就問我你唔想?我就話唔係啊其實我已經諗定下下下次食乜
跟住佢就問我係咪認真?我就問番佢你唔想?
佢就話我做乜跟佢講野之後就話佢其實諗定今年食乜
我就話咁我諗埋下年食乜

屌d對話雖然on99咁但比佢搞到羅羅攣

我諗定今世食乜 食你

我話我好認真佢就覆我無話你唔認真喎+個咀咀emoji

我的媽啊

其實點解😗😙😚係嘴嘴?
Molamola 啱啱睇到佢ig話佢男神成日秒睇佢story 佢好開心 我都係洗洗睡

我都係搵下個對象算 唉 仲諗住搵到個幾啱自己心水既女仔 對住佢唔洗掩飾自己 個樣又啱我個type 點知

Fdzone佢

佢就話咁再下次可以去打邊爐,我就笑佢下次都未食咁快諗定下下次(約左佢下星期鋸扒)
我就話咁我諗埋下年食乜

我諗定今世食乜 食你

我的媽啊

好甜啊 唔好錯過啊巴打

我就話咁我諗埋下年食乜

我諗定今世食乜 食你

我的媽啊

其實點解😗😙😚係嘴嘴?

就係第一個喇

唔係咀咀emoji咁叫咩

我就話咁我諗埋下年食乜

我諗定今世食乜 食你

我的媽啊

好甜啊 唔好錯過啊巴打

我諗住下次做下野嫁喇

不過我覺得一切都黎得太順利,我驚最後失望收場

我就話咁我諗埋下年食乜

我諗定今世食乜 食你

我的媽啊

其實點解😗😙😚係嘴嘴?

就係第一個喇

我覺得只係嘟起個嘴講嘢/扮冇嘢/開心 😘依個先係嘴嘴
傾左成個月 日日早晨晚安
一出黎食完飯即hea9我
睇樣既正仆街

上網識人真係

我就話咁我諗埋下年食乜

我諗定今世食乜 食你

我的媽啊

其實點解😗😙😚係嘴嘴?

就係第一個喇

你又岩喎

但點解我話咀咀emoji你就知唔係有心心果個

Fdzone佢

Frdzone就不了 我唔會對一個自己想追既女仔當佢朋友 我會忍唔住對佢太好 再講我唔係無女性朋友 仲幾多女性朋友 但全部都好frd好多野傾 知無可能會發展 唔明點解我唔係識唔到女仔 但佢地熟左之後全部都話同我好好相處 但就係無感覺

我呢兩日唔wts佢先 淨係返工同佢傾
順手搵日約佢放工食糖水 藉口都唔諗直接去算

得就得唔得就由佢

屌但係講就易 我而家已經想搵佢

點解唔whatsapp,會心鳩淡

我驚太chur佢 佢會覺得煩
我都唔知佢係咪真係對我有好感
幾時出番個post係「如果佢係對你冇意思,會畀啲咩signal」

我諗定今世食乜 食你

我的媽啊

其實點解😗😙😚係嘴嘴?

就係第一個喇

你又岩喎

因為曾經有人誤解我 話我嘴佢,我當堂嚇一跳

我呢兩日唔wts佢先 淨係返工同佢傾
順手搵日約佢放工食糖水 藉口都唔諗直接去算

得就得唔得就由佢

屌但係講就易 我而家已經想搵佢

點解唔whatsapp,會心鳩淡

我驚太chur佢 佢會覺得煩
我都唔知佢係咪真係對我有好感

好啦啦
睇樣既正仆街

上網識人真係

街識 佢見過我一次 諗住冇死
diu佢呀 琴日一見完我連早抖都冇講 今日直頭唔覆我

下咁唔關樣事呀
幾時出番個post係「如果佢係對你冇意思,會畀啲咩signal」

會唔覆你hea你
你老味 我已經手賤搵左佢
你老味 我已經手賤搵左佢

其實會好開心

我諗定今世食乜 食你

我的媽啊

其實點解😗😙😚係嘴嘴?

就係第一個喇

你又岩喎

shit我諗多左少少
睇樣既正仆街

上網識人真係

街識 佢見過我一次 諗住冇死
diu佢呀 琴日一見完我連早抖都冇講 今日直頭唔覆我

下咁唔關樣事呀

果一次見真望左眼幾秒鐘
咁出黎食飯我做錯咩 未又係傾果啲日日傾既野

樣好大分別咩?

我的媽啊

其實點解😗😙😚係嘴嘴?

就係第一個喇

你又岩喎

shit我諗多左少少

雖然唔係嘴嘴但都係開心

其實點解😗😙😚係嘴嘴?

就係第一個喇

你又岩喎

shit我諗多左少少

雖然唔係嘴嘴但都係開心

我冇話你唔認真喎😗😗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞