如果佢係對你有意思,會畀啲咩signal (4)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
去買野 係街行緊會 貼得好埋
同埋見到小強會捉住我
算唔算

好難講,係驚嘅捉咩佢都唔知啦

果下係條街度好似旁若無人咁,定我諗多左

咁你再約佢出嚟

其實再約佢既話已經見第四次喇
都好似無任何進展,因為我地對話極少瞹昧成份,
好似朋友咁相處,定係我太心急,我成日覺得對耐左,連我自己都會fdzone左人

肯成日出播

出得多唔代表乜既 之前有個成日出黎 次次都單獨見 有時無野做我話即慶睇戲佢陪我睇d佢無興趣既戲添 最後咪又係話無feel
增肥有無方法

我一日食七餐正餐

我一日食兩餐 早餐午餐 晚餐都係食個水果飲水就算

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人
琴晚同佢一齊傾達哥

我成日見到達哥

住油塘
我成日都見到佢

唔係啦
琴晚同佢一齊傾達哥

我成日見到達哥

係邊見到
想同佢傾住電話睇

佢住嗰頭

淨係見過一次

地鐵站成日撞到,有時佢踢完波都見到佢
同埋見到小強會捉住我
算唔算

咁你再約佢出嚟

好似朋友咁相處,定係我太心急,我成日覺得對耐左,連我自己都會fdzone左人

肯成日出播

出得多唔代表乜既 之前有個成日出黎 次次都單獨見 有時無野做我話即慶睇戲佢陪我睇d佢無興趣既戲添 最後咪又係話無feel

不過我都會同朋友出
增肥有無方法

我一日食七餐正餐

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

控制飲食真係好難

最先一定要戒肥仔水 我依家淨係飲茶包沖茶/飲水/做完運動飲無糖運動飲品 戒口既話日常飲食囉 但唔好再食麥記呢d 食多d菜同肉 食小d澱粉 食生果 唔好飲果汁 果汁係超高果糖 配合運動 慢慢就會減到

飲水都肥痴線

飲水係唔會肥架 想減肥淨係控制飲食唔得 一定要有運動 我近排用左個幾禮拜先減得2kg 果然唔節食係會慢好多

其實我知你係誇張假膠mode

唔節食堅慢,我減左一年,暑假日日跑半個鐘,有時搭車早兩個站行返屋企,無刻意戒糖同澱粉質,只係減份量,一年先瘦得十幾磅

你跑幾多先 半個鐘我係跑左5km左右 個速度唔可以太慢 同埋跑既中間唔好停 寧願跑慢d都要頂住 每日都要跑到5km咁樣 唔洗刻意戒口既 最緊要飲小d肥仔水 食野盡量唔好食炸野

半個鐘我係跑左5km左右>>一樣
肥仔水 食野盡量唔好食炸野>>呢啲已經盡量少食,但有時真係忍唔住

加油呀 減肥唔係一朝一夕既事 係長期既抗爭 如果你想快d既 建議你操肌肉 因為肌肉會增加體內新陳代謝既速度 咁樣你做同樣咁多運動 但消耗既能量會多d

咁你再約佢出嚟

肯成日出播

不過我都會同朋友出

咪係囉 出得多唔代表乜 但可以講既係佢對你唔反感
增肥有無方法

我一日食七餐正餐

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

原來你未夠廿歲 以為你咁多經驗實大過我
增肥有無方法

我一日食七餐正餐

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年
同埋見到小強會捉住我
算唔算

咁你再約佢出嚟

肯成日出播

識左個半月 見過3次,算多定少

我一日食七餐正餐

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年

我一日食七餐正餐

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年

DSE雞?
增肥有無方法

我一日食七餐正餐

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年

增肥有無方法

你係食極唔肥 食極唔肥既話只可以靠做gym去令線條靚d

但又唔想飲奶粉

我一日食七餐正餐

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年

DSE雞?

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年

DSE雞?

Yupppp

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年

DSE雞?

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年

DSE雞?

Yupppp

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年

DSE雞?

Yupppp

正餐仲有零食未計

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年

好葡萄食極唔肥既人

可能我廿幾歲會肥呢

其實我未成年

增肥有無方法

你係食極唔肥 食極唔肥既話只可以靠做gym去令線條靚d

但又唔想飲奶粉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞