如果佢係對你有意思,會畀啲咩signal (4)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
由1追到4,好多得有幾位巴絲推post
佢個日送完我返屋企,大家都無搵大家,皮巳收

佢唔搵你你搵佢囉

不了,由識佢到依家幾個月,每次搵過都喺傾幾句就巳讀我,無心機再搵佢,可能佢唔鐘意平胸
我見之前幾個post 都提到搵水泡,其實咩為之水泡 咪當陪下人囉
如果一個男仔極少主動搵你,但你搵佢又會幾乎秒覆
平時傾計都覺得有d野,但一到whatsapp就好似好cool咁
咁即係點

有冇試過出街係咩反應

未出過街,但會書信來往
long d

文字冷冰冰,好多時都唔可以完全表達到,出黎見個面睇佢咩反應最實際
我試過成日打字又唔加表情個女仔以為我好嬲

即係如果有機會就約佢?

試下約佢,如果一個女仔咁主動佢都唔去,你可以搵第二個

好驚 不過仲有成個月先返香港

每次都你主動搵佢其實好慘,佢都好似唔係點重視你咁

認真 試下搵返人

既然有心就搵下人地

未出過街,但會書信來往
long d

文字冷冰冰,好多時都唔可以完全表達到,出黎見個面睇佢咩反應最實際

無emoji姐係嬲架喇

你依加覺唔覺得我嬲緊?

唔算嬲 但突然之間好正經咁 有d驚

佢whatsapp不嬲唔用表情emoji

我都用唔慣,自從佢咁講過,講乜春都加3個笑喊公仔

我自己有個諗法
😂係客氣或者串鳩緊你
😂😂係正常但未必笑
😂😂😂係幾好笑但又麻麻
😂😂😂😂😂😂😂😂係好好笑

唔同班 但返學會約我食下早餐同午餐
單獨出過一次街 咁姐係點
當局者迷到ok

出街感覺點先

佢唔搵你你搵佢囉

不了,由識佢到依家幾個月,每次搵過都喺傾幾句就巳讀我,無心機再搵佢,可能佢唔鐘意平胸

俾藉口自己

有冇試過出街係咩反應

未出過街,但會書信來往
long d

即係如果有機會就約佢?

次次都係我做主動

有冇試過出街係咩反應

未出過街,但會書信來往
long d

即係如果有機會就約佢?

我地書信多,寫野佢比較有心機 其實我係咪一直呃緊自己
我見之前幾個post 都提到搵水泡,其實咩為之水泡 咪當陪下人囉

分咗手唔想單身拍散拖鍾意極你都有限一有岸上就唔要你

佢唔搵你你搵佢囉

揀女唔一定睇身材既,我個朋友都識左個平胸女,已經拍左一年了
當局者迷到ok

出街感覺點先

又會比我摸下頭咁
同埋佢應該知我係追佢

未出過街,但會書信來往
long d

即係如果有機會就約佢?

內向極嘅人都會主動
當局者迷到ok

出街感覺點先

又會比我摸下頭咁
同埋佢應該知我係追佢

咁你撩佢傾偈啦

即係如果有機會就約佢?

內向極嘅人都會主動

自卑既人呢?會唔會主動?
當局者迷到ok

出街感覺點先

又會比我摸下頭咁
同埋佢應該知我係追佢

繼續KEEP住約佢啦,唔熟既咩頭都摸唔撚到啦
各位巴絲打,小弟fd 搭fd 識左個女仔

我fd 話佢好怕羞既

同佢whatsapp 多,傾咁耐只係試過一次主動搵我傾偈,不過佢係認真同的吹水,永無hea 覆既,只係去到有d 位我想 再 filrt d 既時候佢會以讀不回,但係隔日再搵佢又回復正常。而家keep 住每日都有同佢係whatsap,不過都係表面生常生活野咁

之前佢同屋企人去旅行,我緊係借勢r 手信話想要post name,佢話寄到就寄,最後原來佢偷偷地寄左,番到黎都無話我知,post 內容祝我搵到「真命天女」 ,仲話佢既第一次獻了給我 (寄post card)

佢去完旅行我用拎手信為理由出黎食左次飯,岩岩上星期想再約佢睇戲,佢應承,只係我整親腳所以放左佢飛機

想問下佢算唔算對我有feel? 有咩方法可以傾得深入d?

未出過街,但會書信來往
long d

即係如果有機會就約佢?

內向極嘅人都會主動

可以收收皮先,擺到明咁既款佢都係咁被動

即係如果有機會就約佢?

內向極嘅人都會主動

咁睇佢自卑成點,如果佢成日諗算啦佢唔會搵我㗎啦我搵佢做乜,咁就唔會主動啦

內向極嘅人都會主動

咁睇佢自卑成點,如果佢成日諗算啦佢唔會搵我㗎啦我搵佢做乜,咁就唔會主動啦

自尊心強呢?

分咗手唔想單身拍散拖鍾意極你都有限一有岸上就唔要你

咁其實都係無聊要人陪 咁大家都唔好咁認真咪得 咁諗係咪好仆街

有岸上指遇到另一個鐘意既人?

即係如果有機會就約佢?

內向極嘅人都會主動

即係如果有機會就約佢?

內向極嘅人都會主動

有意思既一定會,一係問下佢啲FD,平時係咪都咁撚樣唔會主動
各位巴絲打,小弟fd 搭fd 識左個女仔

我fd 話佢好怕羞既

同佢whatsapp 多,傾咁耐只係試過一次主動搵我傾偈,不過佢係認真同的吹水,永無hea 覆既,只係去到有d 位我想 再 filrt d 既時候佢會以讀不回,但係隔日再搵佢又回復正常。而家keep 住每日都有同佢係whatsap,不過都係表面生常生活野咁

之前佢同屋企人去旅行,我緊係借勢r 手信話想要post name,佢話寄到就寄,最後原來佢偷偷地寄左,番到黎都無話我知,post 內容祝我搵到「真命天女」 ,仲話佢既第一次獻了給我 (寄post card)

佢去完旅行我用拎手信為理由出黎食左次飯,岩岩上星期想再約佢睇戲,佢應承,只係我整親腳所以放左佢飛機

想問下佢算唔算對我有feel? 有咩方法可以傾得深入d?

佢應該唔鍾意flirt,肯出嚟都係有feel嘅

即係如果有機會就約佢?

內向極嘅人都會主動

可以收收皮先,擺到明咁既款佢都係咁被動

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞