[利物浦萬歲 ,FSG死全家]曼城 對 利物浦 8

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
咁你地假設用少錢買人,就買唔到正野
又係咩邏輯??
提論點前諗下個論點會唔會回力標先啦

另外,講fsg唔會買人,咁多年買咗咁多人係咩黎?
net spend少=無用錢? 咩邏輯?
以為佢一早掛左靴
有冇清知香港邊度仲有球會字印
記得之前佢歐霸入利波
你唔夠人講出公海想搵啲反利圍爐都無人理你
陰鳩公

相映成趣
不過條傻閪都係駁唔到就扮睇唔到
然後隔一陣就又伸個龜頭出嚟話人地駁唔到佢係圍爐

延伸閱讀
屌 起左底先知係高普嗲哋條假膠
當我無講過啦
今晚睇狼隊
今晚獌贏狼輸
咁好大機會獌又有歐聯踢
用transfer markt嘅數據同你計下自16/17到19/20個net spend係幾多
賣人/借人總支出:326.52m 鎊
買人總支出:401.74m鎊
除返開平均每季就18m鎊左右

無錯價錢同球員踢出黎嘅表現並不必然相關,但貴d嘅球員多數都係因為表現好先會賣得貴。
咁比起低價買返黎嘅球員就相對有保證d。

球員場上表現同領隊都好有關,我覺得除左高普之外都唔會有邊幾個領隊可以係咁嘅net spend底下教到好成績。

最後想講下個context嘅問題,話fsg唔買人其實都好明顯係意指買得少人/經常同傳得好勁嘅球員擦身而過。
如果你都係要純粹用字面上就咁解係唔買人就無辦法啦。
獌個態fit到喊 剩低贏晒都唔奇
道不同不相為謀,就算互相理解都唔會做到朋友加啦
正如支持資本主義,你理解共產主義,都唔會認同佢既理念
btw球迷post一向係小圈子圍爐,你支持FSG不如走啦,負皮數都睇到你唔受歡迎啦
BTW集體BLOCK佢單機算啦
人民日報:美國若實施金融制裁 香港金融機構將無法正常運作
https://lih.kg/2093458
推哩個
仲有樣野係撇除轉會,年年球隊收入都好高下先令人不滿呀嘛,有啲巴打語氣係重啲,但context係無錯
呢個世界係有好多平行時空會員
下季金章如果印球會字係咪好怪
都唔係要好似雙曼咁每年洗幾多net spend
連最基本晚後備左翼左閘都可以兩年唔買
而家叫你買好似就係要money ball咁

梗係英超字
但球會字靚d
特別係個名有一點果d
唔係叫春
但想搵人傾下計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞