[利物浦萬歲 ,FSG死全家]曼城 對 利物浦 8

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Fsg:30年後又係一條好漢
FSG那有錢
冇錢買乜鬼
Liverpool are on the verge of securing the signing of Bayern Munich midfielder Thiago Alcantara, as talks between the player's representatives and the Premier League champions are ramping up. That's according to a report in Spanish outlet SPORT, which claims Liverpool could get him for a bargain price.

https://www.express.co.uk/sport/football/1304454/Liverpool-transfer-news-Reds-very-close-Thiago-Bayern-Munich
國師announce左

退出社運
彈出又彈入
30年後仲係度先算啦
Thiago
不過都係想買左閘多啲
嚟緊維拉白禮頓有福了 我利又幫手護級

呢件係想要
但如果因為呢件唔要後備左閘左翼就係離撚哂譜
其實呢件唔急啦
等一年免簽我覺得都ok

反而左閘真係急
唔係jelly 斷氣都似
一定唔會買後備左閘
要買一早就買左啦
又破紀錄
咁即係廢奴都好耐冇入波

定佢近排主場已經入過
葛斯好似真係退咗役
3張幾野仲可以客串咁多個位
不過長久黎講都要返個閘plan b
有幾場一沒jelly成條左路食左屎咁 雖然琴晚佢都踢到食左屎咁
琴晚係8m既水平
對得住身價

係咪會免險埋willian
覺得琴晚係調整唔返個心態
曼城兩翼係勁
但都好耐沒睇到利條後防亂到咁
標錯哂走散哂 個個都好慌咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞