[利物浦萬歲 ,FSG死全家]曼城 對 利物浦 8

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
垃圾利簽閪到咩
fekir 著埋波衫拍埋片都可以空炮啦
仲有Aarons
啲低胸唔俾呀j做model
係嘅就唔止賣300啦
阿J著過賣3000都得
其實正常隊第四中堅應該係青訓 但我地第二三中堅都玻璃底 只可以兩個當一個打
知道fsg脾性
夠攻力既, 每場失一球又如何
夠攻力既, 每場失一球又如何
前線一定係最重要 唔買前線原因係今年非洲盃轉下年打 冇逼切需要 聽到真係火都黎 而家唔買 下年夏天先買 即係預期買到即食貨 唔係既半年可以夾到咩出黎 我地真係唔係話想洗咩大錢買球星 但起碼唔得既位都比d誠意執一執啦 前線高普親自whatsapp都唔買
佢本身唔係有錢女黎?走去玩賣淘寶衫咁cheap
經濟唔好呀
如果買到泰亞高 應該係高普時代第一次簽到豪門正選其實中場唔缺人 唔係應該買翼同左閘先咩
唔會買, ox keita 連正選都無
好難講 啦又走 米拿又老 中場根本要人

老母太飄忽 想走唔送
咪玩,中場無老母死9緊
高普打2閘
3箭頭

一定係跑狗優先
【利物浦伊斯坦堡奇蹟功臣 38歲巴路士季尾掛靴︱波哥】
閱讀全文:https://wp.me/p75t7v-8BG
38歲的捷克前鋒巴路士(Milan Baroš),因傷患困擾決定季尾於母會俄斯特拉發(Banik Ostrava)掛靴。
冇神軒/邊奴先大獲
假設現有陣容唔走(但老虎麻煩送走佢入返個)
最急切要買個後備左閘,下下搵米拿頂都唔掂,面對快啲嘅翼已紅跟唔切
後備右閘升新仔(Neco/Hoever)
後備右翼沙基利好似話走都係升新仔(哈利/67)
lalala走,買Thiago頂翻個中場?
後備左翼升新仔(一代宗斯其實我覺得麻麻地,通常高普或者搵OX/基達頂)
前鋒雖然3叉係勁,後備殺手奧歷治依1年有啲料到
但論把握力真係唔夠
錢冇人嫌多 呢D easy money點解唔賺?
FSG要考慮既係佢可以踢幾多年而唔係佢幾多歲
thiago個踢法 踢到三十中都得啦
左閘backup同前面3個後備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞