[利物浦萬歲 ,FSG死全家]曼城 對 利物浦 8

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
幾碼外漫不經心個球真係cls
得軒,keita同neco有心踢波
呢下令我尊敬神軒
Holiday mood, 仲有6場,點搞呀
Keita真心幾好 少左甩波 但前面唔走佢好難交到咩波

其實我覺得gayta同費奴同場個陣作用會唔會重覆左d

如果佢踢433 唔用假九買隻真前鋒番黎又會點呢
真係證明咗mentality唔係個個球員都有
呢方面Vvd味去利神軒同米拿嗰種境界
啱先睇個比數以為高咁好死 全部派副選同青年軍上陣 一睇返陣容屌你全部都係正選 有無搞錯咁肉酸
Ching sick ball
咪有個叫Timo werner嘅gayta夾開前隊友差啲嚟咗利物浦
我會想睇多啲南野,基達,Jones elliot williams
老母,明奴不如比佢哋出少啲
下場不如比小朋友玩下算啦破唔破紀錄呢d好閒姐
又係時候點兵

下季新加盟球員有5位
Brewster
Grujic
Philips
Woodburn
HarryWilson

3個 左翼 10. Mane 27. Origi 58. Woodburn
3個 前鋒 9. Firmino 18. Minamino 24. Brewster
4個 右翼 11. Salah 23. Shaqiri 59. HarryWilson 67. Elliott

7個
佔中三子 14. Henderson 3. Fabinho 5. Gini
15. Ox 8. Keita 16. Grujic 48. CurtisJones

3個 左閘 26. Robertson 7. Milner 70. Larouci
3個 右閘 66. TAA 76. NecoWilliams 51. Hoever
6個 中堅 4. VVD 12. Gomez 32. Matip 6. Lovren 47. Philips 72. VDB

3個 龍門 1 Alisson 13 Adrián 62 Kelleher

仲有賣人嘅空間
全敗
都要出手買人先得架
點對點補入都講左成兩季
kai 子仲有無傳有身材有技術
假利
呢兩季冇人走嘛
輸4蛋咁撚大件事
睇班友啲練波相笑到咁 又舉哂旗慶祝咁 點會練到波
高普已經第2次作客曼城輸獲甘
一場過 之前邊啲首回合勁大熱
SPORT on Thiago to Liverpool:

"The agreement between the player and Liverpool is done. Bayern want 35m euros for him.

Liverpool don't want to pay that in one go. If they can't reduce the price they will look for more imaginative formulas to make the payment."

Let's wait & see.
屌你老母.35M都想唔即pay
肉酸到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞