[唯一出路是獨立] 拜仁球迷討論區 伍拾

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
睇咗咁多年sane
依家紅色衫好唔慣
其實個表都係聖山水姐
靴 陳雲 杜都係多傷本身唔廢(er都可以當水既咁)
拜狗買親啲貴價成功率你咁睇其實得一半
成個list有得一半做過常任正選

反而啲中低價潛力股重好
我覺得唔緊要,買左水貨最緊要識止蝕啫
總好過買極都係水
唔計sane都有6個長期坐正
同埋唔係廢先唔用 都係因為玻璃
你上transfer market睇車阿下體疤top 10 arrivals仲離譜

係啲free transfer同平貨太屈機
所以拜啲球探/board真係幾屈機
近十年淨係得聖山聖拉係真廢
計埋benatia都係三個

又冇咩主力係比人強挖
卻係一年約(?)M子就比哥狗迫害
Costa衰扭屎忽 鳩就真係唔知 可能贏夠

能成為密友大概總帶著愛
望到拜個list真係寧願俾人屌乞衣都唔想似疤幾億幾億咁買人
諗下其實呢幾季冇2r冇隊短冇豬冇沙比都冇乜陣痛期

拜仁管理層係有一手

不經不覺已經換咗血
Rummenigge on Thiago: "A great guy on and off the pitch. We negotiated seriously with him and fulfilled all of his wishes. But it looks like he wants to try something new again at the end of his career. We have never had any contact with Liverpool. If he wants to go there, we'll have to deal with it. But I'll make it clear. We won't let a player go for free next year."

路明尼加都咁講代表佢真係會走但係未必係利

wish him all the best
其實無咗Thiago都幾大問題
隊波入面無一個可以好似佢踢得咁有靈氣
佢實力係有
但呢幾年淘汰賽唔傷都冇乜carry隊波嘅表現
放走可能對大家都好
Rummenigge rules out a Havertz transfer this year: It will be impossible to get Havertz this year financially. I wish that he stays one more year in Leverkusen.

題外話仲有呢段

sule牙杜復出等於強援加盟

sane後再無收購

洗少人地幾億歐羅
Rummenigge on Lucas Hernandez: "We need to be patient with him. We will give him the chance to show his class next year. We don’t plan a transfer.“

聖L21都講明會留
Sane人緣都幾好
鏝個個出post祝福佢
拜狗叫人留多年然後想免簽
佢啲踢法係賞心悅目係好睇嘅 好似踢小型球咁
既然佢想走嘅唯有祝福
如果今年唔簽應該冇機會
好可能去車
免簽要年半
賣提都好嘅,我地可以試下漢堡收返來個個
夏維斯要成億真係難d,不如買右閘好過
今晚場波邊個台播?
應該唔使咁貴 車都係出到80m

我估我地買可能可以㩒到70m
路明尼加會唔會係出口術

不過佢咁講同話俾全世界聽今年kai唔走下季簽撚硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞