[唯一出路是獨立] 拜仁球迷討論區 伍拾

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
早排先話利唔買啲新聞想點
舒爾尼29歲退役cls

14決賽入波同助攻個兩個霉到
疤法國幫4個傷左3個
pavard真係cls
杜同堤都傷咗成季啦
高文半季
所以我淨係J pavard
其他咪一鳩樣
昔日既mainz三子
Holtby唔知去咗邊 Szalai好啲叫仲係德甲
holtby原來去咗暴力般
睇佢講野似討厭足球咁
Kovac教摩納哥
季初講到話就降班結果原來都有第9

奇撚怪數據統計
拜多打比,梅拿成場講左189句野

Flick得6句

黐冠師
明明04真核
右邊隻手邊個黎
有拜狗紋呢個位既咩

Btw同文迪差唔多
又係幾百分鐘就有英超聯賽盃世界盃
諗起了應該係jm
Btw我發覺14世盃冠軍果23人好多都幾霉
明明10西班牙個班底好多當打既16仲有份踢歐國

1 Manuel Neuer
2 Kevin Grosskreutz 踢緊德丙
3 Matthias Ginter
4 Benedikt Höwedes 冇班落
5 Mats Hummels
6 Sami Khedira
7 Bastian Schweinsteiger
8 Mesut Özil 開遮坐到等完約
9 André Schürrle 29歲就掛靴
10 Lukas Podolski 30歲就要去土超
11 Miroslav Klose
12 Ron-Robert Zieler 踢緊德乙
13 Thomas Müller
14 Julian Draxler psg大後備
15 Erik Durm 人球 兩屆都自由轉會
16 Philipp Lahm (captain)
17 Per Mertesacker
18 Toni Kroos
19 Mario Götze 冇班落
20 Jérôme Boateng
21 Shkodran Mustafi 本身廢冇計
22 Roman Weidenfeller
23 Christoph Kramer 打唔上主力
達斯拿好早出名
可惜對佢期望太高
離開04唔使做人球都叫做算係咁
睇下賀維迪斯幾咁淒慘

其他都叫無咩特別
大十字本身對佢無咁大期望
zieler要留低
podol 無咩好再爭
古沙有病
海綿寶寶越踢越沉
唯一係係卡拉馬比較可惜
賀維迪斯係04高層迫害人地本身諗住終老都唔比
個人覺得科隆王子咁多個入面都算還好
真係靠晒班正選
點會唔好,愈踢愈廢都永遠有鼻屎佬照住
我覺得以實力計佢應該霉好多至岩
佢係拜個年真係唔知做乜
打機都話可以屆遠射
係阿狗都算廢

之後國米開corner
哥師又贏
Lille announced this Saturday that three players of the first team have tested positive for coronavirus. According to 'Sport', they are Renato Sanchez, Jonathan Ikone and Jonathan Bamba.

祝早日康復
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞