[唯一出路是獨立] 拜仁球迷討論區 伍拾

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
佢自己都話想去車
可能同魯迪加frd
同拜果班唔多熟
我地好似冇人踢過利華
真係無
利華過黎好多都養唔熟卻狗波狗
芬寧斯好似都係?
Frings雲達
同多仔
郤奧斯唔算「過黎」啦,當年由拜仁借去利華再返黎既
再講,都係拜狗自己ON9唔留郤奧斯
最撚嬲係益撚左賤種啫
同埋保羅沙治奧、薛羅拔圖、盧斯奧呢D都唔係好有問題啫
依家alaba又面臨差唔多情況
不過alaba就算走都應該冇佢咁嘴賤 去得賤種果然物以類聚
咁我覺得卻奧斯又幾撚醒水既
把口就識收嗲,但對親拜仁都上曬力囉
冇咩 我記得佢有數過拜仁不是
同笑71 Brazil比人屌
場上唔洗講 就算audi cup太公波都上撚晒電咁
我睇過既新聞都係限於報紙講、佢朋友講,話佢唔滿意當時自己份糧低過gotze
佢自己親口講既,講到最出面既係佢訪問有講過同賤種續約係「興奮」d囉
咁我覺得如果Kroos真係嬲gotze個人工高過自己,都情有可原既
比我都嬲啦,外人一黎就高人工過自己拜仁青訓球員
高層鳩啫
所以我覺得佢當正拜係仇人都可以理解
所以好矛盾
就係高層斂財呢幾年先有咁多免簽靚簽
但就係因為姑尻寒kroos先會走 (可能仲有alaba)
老實講2000萬歐人工全歐洲有幾多球隊出到
比係人情唔比係道理

所以結果點都唔會屌
你問我梗係想佢留
Btw有冇人知點解安76一手好牌但拖肥竟然排11
佢係咪淨係識用james
佢係拜用james算7
講真alaba幾多錢都要續
青訓打閘出身識用波有速度左棍中堅
死球出色 大賽有表現
Carry埋個回塘既保定
講今季表現真係全球top3中堅都不為過
如果唔續alaba死追upamecano我反爆高層
佢好似仲要好少派大膠🤔
咁多年左右中場防中左閘中堅同你打晒
當教加仔又好 獎勵佢都好 點都要續啦
不過錢唔係我比梗係口爽
我都明高層有佢concern既
睇車狗個post,屌你班小朋友柒到cfbayern個tweet當咗係拜仁官方講車狗真係寧些on9
講真我完全唔覺買Havertz真係必須
一嚟貴
二嚟由佢去英超踢幾年再返德甲都好
三嚟我地仲有梅拿同哥列斯卡,雖然唔同類型,但我唔覺得宜家拜仁進攻出好大問題
反而Alaba、Thiago是但走一個對拜仁都好傷
有Sane呢個例子,我覺得拜仁成功簽到外流德國國腳機會係唔細
所以我反而prefer Havertz外闖幾年去練下都好

上幾季車狗同拜仁爭Sule、哥列斯卡都爭輸
我唔反對今次做吓好人俾個Havertz佢地踢幾年再簽返
不如諗下安76教拜仁用邊個算唔柒
我淨係覺得利雲、沙比同紐亞係喺佢教嗰時keep到水平
完全同意老希
現階段真係冇必要買kai
Muller可能仲有幾季貨仔
杜唔走又唔傷既又多過option
後面仲有c11 fein等緊上位
基本上買kai係想滿足高層同鼻屎砌德國fc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞