[唯一出路是獨立] 拜仁球迷討論區 伍拾

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
我地有加仔 l21(雖然俾人屌多)同alaba真係好幸福

希望佢三件下季都留隊 不過咁高調話留l21 alaba去留真係有暗湧
老老實實 可能有啲冒犯
但我覺得梅同中前場啲新生代/速度型唔多夾
早早退出專心球會仲好
梗係唔妥啦
當年連續兩年買走Ballack、Ze roberto、Lucio,一嘢打沉利記,比我都記仇記得宜家啦
情況好似宜家多蒙特班高層成日都提當年炒5:2激嬲拜仁,所以被報復性買走Gotze同利雲一樣佢地自己條刺係永遠拔唔走
冇可能叫青訓頂兩件咁有即戰力既人啦

佢兩個算係各自位置既top10

C11係加柏都叫有德甲經驗都望到佢完全未係成熟

Meier上次望到佢踢真係未夠班住 身位完全唔得
不過b2b打防中真係好危險
冇幾多個Vidal
Brandt
但鼻屎唔係唔中意利記啲人既咩
死都唔選禾蘭特同潔廁靈
但L21真係接唔到alaba班呢
其實提真係好球員

由10號位到8號到6號都冇埋怨半句
適應到之餘仲要越打越好

數據上佢攻守都係拜仁最top個個

如果佢走我都會真心祝福佢
所以話Phonzi嘅成功真係好偶然
Zirkzee、Singh呢班後生,我完全睇唔到有邊個下季可以做常規輪換
C11都係因為拜仁中場宜家有傷兵先叫有得出
傑斯寧都算 個期德國叫多中鋒
Volland都唔揀走去揀Petersen

明明佢夾德國到仆街 做支點真係一流
ooo特別要加垃圾
我覺得之後應該只會買右閘sub 好似話ajax果個?
之後就有人走先補充
Phonzi真係身體質素特別突出先有得上位 仲要食住個期啲閘同中堅上位 高華又敢用先掂

其他個班真係未見突出

zz真係運氣大過實力 望到佢控波就知有待改進
Ajax個件就係dest
今季真係齊腳到仆街

後備有l21 sule 古狗 p14 tolisso goretzka/thiago

點解唔可以玩多幾年
禾蘭德盃仲要咁既表現應該永無翻身
Btw仲有拿索加 堅錫克同夏恩呢啲
係咪掛咗靴
應該又會搵啲豪門借人黎working holiday既咁
前場升arp算啦 反正coman又唔走
不得不承認鼻屎狗揀人應該係按拜多+海外兵行先

之後加柏/rb>其他>利華
對車第二回合主場踢
冇人肯借啦 借完永遠唔買臭哂朵
賓達euro12逞強入波之後好似再冇見過
係大球場踢又典,咪又係輸
Coman近三季都係每季踢得三十零場
Sane大傷完、Gnabry間唔中踢唔到,得梅拿叫穩定唔傷,或者有Phonzi打吓翼,所以其實邊路位人腳都唔算充裕
其實三件翼鋒都算玻璃

Phonzi打翼技術唔夠
Btw抖音佬加盟六週年冇人講,我宣布連登已死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞