[唯一出路是獨立] 拜仁球迷討論區 伍拾

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
講真我完全唔覺買Havertz真係必須
一嚟貴
二嚟由佢去英超踢幾年再返德甲都好
三嚟我地仲有梅拿同哥列斯卡,雖然唔同類型,但我唔覺得宜家拜仁進攻出好大問題
反而Alaba、Thiago是但走一個對拜仁都好傷
完全同意老希
現階段真係冇必要買kai
Muller可能仲有幾季貨仔
杜唔走又唔傷既又多過option
後面仲有c11 fein等緊上位
基本上買kai係想滿足高層同鼻屎砌德國fc

鼻屎佬心諗:正呀,我又可以抄費歷克戰術啦
我都想拜仁買Kai嘅,只係暫時唔係呢個moment
我最擔心係Alaba、Thaigo離隊之後點搵代替品
Thiago走其實買kai唔好咩

本身thiago依家都係同哥轉換

雖然kai好似越近龍門先越勁
不過德國係差個抖音佬同中堅
弗賴堡個前鋒我覺得麻麻
兩閘可以用rb果兩隻
中堅sule拍邊個都柒柒地 又唔試吓stark
係咪驚比人BLM
希望alaba留隊

提走都算少個進攻手段

Alaba走就攻守都唔掂
賣我呀嗱雖然都就三張
Kai好少打咁深啦下話
改造佢做b2b又太削
關於堤同我以前睇鏝一樣
好驚yaya走隊波點算 買費奴返黎又好似唔太似
之後kdb黎已經唔記得咗佢
我諗堤都一樣 一定會有人挺身而出
可能已經係陣中

Alaba就
我都諗唔到球壇有邊個好似佢咁全能
講你真係冇乜可惜

不如話靴爾保

應該冇梅份啦
係咪有後生玩抖音比武士見到呀

不過第一代牙靴好似今季完約
愛回家囉
用klostermann囉
今季係rb都係打中堅
都叫有速度有高度
好似多英超豪門搶

聖徒隊長
原來靴爾堡先24
以為佢就三張
發覺離開拜既青訓個個做晒公仔佬
靴 韋沙 費度個個唔係炸手都成身紋身
Alaba拎100m都唔會搵到替代品

望下l21 85m咩質素 都仲要有psg肯接貨

再睇下球壇upamecano同koulibaly叫最多豪門追逐既中堅都成日派膠 後者都講緊vvd身價

Alaba淨係穩陣都值80m仲要有推波有速度仲要左棍加有死球 咁都唔續真係on9
我都嚇親

佢好似走咗都四 五年?
下季預計jm同提都會走
Tolisso我估高層都會賣

fein唔知會唔會拎嚟用 c11真係未到常規輪換料
真係冇空間簽kai咩
Thiago走其實好可惜,佢個作用唔係喺進攻,而係防守方面
佢今季德甲場均1.9個Tackles、1.9個Interceptions
Kimmich睇落爛打d,但只係1.6個Tackles、0.9個Interceptions
哥列斯卡防守數值就更低,佢係靠跑動去彌補防守路數嘅不足
證明Thiago中場作用係好重要
我覺得係而家比人革走果幾個踢得好 尤其梅拿仲outsanding咁為左鼻屎佬個面子先咁講姐⋯而家拜仁都包含左咁多個新一代國腳啦

除非利華系既人同佢地唔岩瓦kai Tah Brandt Leno
唔好咁講啦已經得返我同你迷靴
其實球壇好左閘真係缺
Chilwell唔係特別勁都80m 雖然20m passport
賤種馬些路回塘 疤艾巴反cup罪人 鏝車獌柒咗咁多年都搵唔到個好既 祖用丹尼路逆足都唔用辛度
Alaba真係抵續 可閘可中堅又打得好真係難搵
希望高層只係擺下姿態最後會續
睇Twitter話賣唔賣depend on jm同堤去留
雖然我迷杜但佢真係唔爭氣 太多傷
按宜家個陣容規劃
Coutinho、Perisic、垃圾OOO季尾會完約走,JM、Ulriech離隊,Tolisso價啱就放,咁即係:
Sane頂Coutinho個位、Nubel頂Ulriech、Nianzou/Fein頂JM
咁就仲需要一個後備右閘(可能係Dest)
一個前場嘅多功能後備(睇高層買唔買Perisic,或者用唔用Arp)
陣容深度先叫啱啱好叫做頂到三線作戰
但如果Alaba同Thiago離隊,咁中後場會唔夠人,即使拜仁肯升Chris Richards、Meier上一隊,但中後場實力肯定跌watt跌唔少
不過佢同哥甸奴十幾歲都未拎成人身分證就比哥狗拎咗上一隊 都合理
Tolisso打6號位,我相信條防線又會被對手中出
其實諗諗吓利華應該唔妥我地

當年買維度爆翻啲內幕出嚟話係高層唔俾佢過嚟
咁Kai molamola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞