[月經] iOS集中討論區 (138) iOS 7.1 終極版

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
唔同級
有無人知睇wiki 有無得預設SET 死係香港繁體?

依家次次入都係簡體要自己轉
Login
router set auto 就ok 啦,依家新野好智能
ok
平個700$
求奇一張倍用卡迎新都多過佢

不過係學生食到兩筆係爽嘅
有學生證緊係食埋個airpods啦
比我真係唔識開價買人對pro

學生plan +$700

CSL $1599

我問過深水埗 二手收 $1000
當佢全新收 $1300

完全冇水位可以比拆開賣嘅人
https://youtu.be/aYPaso1zHow
真,靠呢招引人入eco system 一入sub就係長期飯票
所以我信好快有平價apple watch/平價MacBook
why not both
auto = 2xxM (speedtest)

部 ax86u 好伏
人一依賴就走唔到
佢乜都唔賣 淨係iCloud應該都夠食過世
之前自己一個都會諗用google drive/one drive
而家全家一個iCloud 2TB plan算鳩數
分分鐘真係過幾年你subscribe齊佢啲服務
佢直接每年送部iPhone比你
d widget 廢到
未出正式14 其他app好似冇得推update住
得原生嗰啲
啱啱上咗 ios14
用英超官方 app,每次出去再入返去佢都會 show “pasted form xxxxxxxx (我上手 copy 個嘢嘅 app 名)”
一上14發現好多app都會偷copy
Apple 應該要整個制比人 disable 呢個 function
我依家發現咗都制止唔到佢
我知道嗰刻都好 L 驚訝, Apple 竟然會容許啲 apps 咁做
部ipad pro 2018俾人飛咗落地下,冇爆mon但條邊崩咗,仲賣唔賣到錢或trade in

試過入brightstar 入model,此產品不符合優惠資格,唔收ipad pro 2018?
我Set咗shortcut 開app時copy空白內容,應該有用?
Apple唔會收
兩年前試過iPhone6想Trade
隻角崩咗少少都唔收
之前係betaprofiles.com裝左BETA1,唔知點解升唔到BETA2
重裝過個PROFILE都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞