[月經] iOS集中討論區 (138) iOS 7.1 終極版

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
有無人開 「電話」個app 開好耐
仲要退出兩次先load 到
reboot 都係咁
想知iPhone係咪仲未可以好似android咁係 notification panel到開/熄data? 雙卡轉data係咪都要係setting入面攪?
諗緊轉唔轉會
子母機咪仲正
兩樣都未冇
亦唔似會有
想知iPhone係咪仲未可以好似android咁係 notification panel到開/熄data? 雙卡轉data係咪都要係setting入面攪?
諗緊轉唔轉會
兩樣都未有
亦唔似會有
子母丼正啲
iOS 14 beta 2 上連登會發熱
chok巴新post topic可以叫人聽日初選deadline
直頭而家pin啦 711 712記得去初選投票
我上次先中完招
上黎講聲
唔係求救,仲要自救完上黎講聲
啲負皮多到呢

上網搵下教學點入DFU
資料就實冇嫁喇
老屎窟心態
不過我又幾鍾意
至少唔會係咁呃新手入坑

好似以前啲海外服Online Game咁
自己搵搵自己諗
入唔到Game就唔洗傾

今晚錫你一啖
有冇人知 iOS 有冇啲 app 可以掃到屋企附近 wifi channel 有冇同人撞,唔想逐個試咁煩
不過好似平時edu store都係呢個價
我淨係知An有
所以直接搵部an scan

iOS 你搵wifi analyzer嗰啲唔知點解要俾錢

今次嘅重點係多咗對AirPods
搞到出面滿成風雨互屌乞衣
AirPort Utility 有得 scan
下個post Back to school ipad+airpods好抵買
降級咪一樣
唔識用又要格硬
想知入左wallet 既八達通點取消咭退錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞