[月經] iOS集中討論區 (138) iOS 7.1 終極版

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
bug 黎
除左洗機冇得搞
另外可以用duckling cleaner
但治標唔治本
可以用iTunes Sync一次

記得確認冇Sync任何嘢
佢只會做 Backup 同 清 Diagnostic Data
台灣的確係會用 週三
Apple care有得平嘅咩
https://www.apple.com/hk-zh-hiEd/shop/back-to-school

以教育優惠購買合資格 Mac 或 iPad,帶住 AirPods 一齊走;亦可以選擇升級帶走 AirPods Pro1。你更可享 AppleCare+ 服務計劃八折優惠;另選購配件,節省更多2。
部ipad買早兩個月 啲優惠好吸引
我部IPAD PRO 6月尾先買....
唔緊要啦
依家八月先有貨
你早人成個月有機用
airpods pro 700 🥺
香港 Apple Store 零售店並非合資格地點
仲想落鋪買嘅可以收皮
今年買蘋果野應該遲買有著數
不過我諗Apple今次會check得嚴
因為真係太著數好唔Apple
俾啲甜頭消費者先,之後9月出新iphone就加價兼唔包配件因為今次買ipad咪送左airpods俾你囉
啱啱打hotline問,佢俾我join返back to school

本來諗住只加300買個無線叉非pro傾電話用

見Apple咁良心,即刻再加錢轉買pro

大家如果啱啱用教育價買咗又出咗貨,可以打去hotline問吓加單

有一種失而復得嘅感覺,Apple萬歲
個優惠又咁啱9月尾完
即係新iPhone開賣嘅時候
Online買個sales可以同你慢慢磨
Check哂你係咪學生先出貨
遲啲Apple會唔會由火箭炮變做左輪咁
6鏡
淨係for online,其實落鋪買唔係仲易check係咪學生
Online store sales可以慢慢check/得閒先check/唔check/狂check
Workload/賣幾多學生優惠由Apple自己控制
唔撚係呀 apple好閪
屌...一定要report
有圖有真相Apple太良心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞