[月經] iOS集中討論區 (138) iOS 7.1 終極版

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
出咗13.6 beta 4 gm
成4gb 咁大
我都等緊13.5.1好L倒水
因為我攞自己個dev ac搵app review team
件貨已經到手......
而家岀面8仔個po都沉左,無人開新了
GM 會成個裝
有冇人13.1.3 用data 好撚慢
唔知係自由鳥問題定乜
已經同自由鳥cs 講佢幫我reset 左
14日內應該都可以加
打去cs問
出左iOS 14 pb 1
你話肯用$1500去大鋪買 姐係你都知$900係水魚價啦
係叉電唔係充電呀巴打
8仔同SE2一樣
出之前勁多人講
出咗冇人提
屌你老母藍絲祝你一世用android
Ipad未裝得?
無咖啦AirPod 一定取代beats
唔好意思 想問一個小小白痴既問題
其實用左icloud後 whatsapp內既備份仲洗唔洗backup
因為whatsapp成日彈個紅字出黎話我好耐無backup
要手動備份仲要長著MON先得 一熄MON就會停/錯誤
定係由得佢 icloud backup已經搞掂好晒?
我用WhatsApp app內backup
因為後備機iPhone6 plus最盡去到iOS12
主機出事就只Restore WhatsApp用

WhatsApp app內backup要長叉先有機會觸發
正常就唔使嘅 本身iCloud有埋
內置嗰個係for你錯手del app之後restore 唔使成部機restore

不過whatsapp嗰個真係好廢
有無人可以簡單概括下11pro max 依家有咩問題? 另外 想問下之前話三鏡切換會卡一卡既bug fix左未? Google唔到答案
利申: 用緊Samsung 考慮緊轉會定等note 20 ultra
主要係而家轉會不如等埋新嗰部
Thx
我記得啲人話an版嘅app廢啲,切換鏡頭唔係無縫
11 pro max唔使諗,等12 pro有5nm CPU又加ram

咁都好D 咁唔理了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞