[PolyU] 紅磚大學討論區(28)— 拎1001做咩唔開po

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
SL eye care係咪得一班
有咩car A好推介?
同問,有埋erew就更好
我想問下如果有科minor 既compulsory上年sem2係開evening class既話
今年sem2正常係咪應該都係evening class?
因為如果係既話我唸住今個sem讀多科car 跟住下個sem先邊做intern讀埋佢
想問下 本身book左聽日係poly洗牙
但見呢武肺爆得咁勁想打去取消先發現星期日冇人聽係咪焗住要罰$30
唔覺uhs, dental 有suspend 既notice, 應該照開掛
btw 圖書館到今日仲開緊
問過CAR科既instructor : 每一年時間表都重新排架
我想問問大家黎緊sem 1有咩一個sem搞掂的ser learn推介?
因為黎緊sem 1同sem 2都pre assign 左18 cre,
諗住趁online teaching爆cre ko佢
Thx
之前係American sandwich,上年轉咗手,變咗做黃店favilla 做
有咩car B erew係靚?
唔該哂 咁我send 個email問下佢先
除咗Z can subway 係咪其他can都係藍店
唔好意思啊 咁遲先覆你 因為我前排搞緊intern啲野
你想要既話留個tg 啦
ps 我都係year2升year3咋 得幾科師兄留落既source
Z can同玻璃屋係黃
subway, grove, lassana同lib cafe係綠店

大家樂美心呢就
終於有人講到個重點出嚟
cc後門狗想問下中文同英文使唔使再讀
之前有ching話唔使再讀,但係見到出咗timetable要上
同埋sem 1係咪冇得add drop 見checklist冇得睇時間
順便問埋car c/d有咩科冇咁伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞