[PolyU] 紅磚大學討論區(28)— 拎1001做咩唔開po

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
肥潘教?
crcw二稿正常人應該要有幾分
邊度有得睇分?
有冇清知final year既dean list幾時會有消息
有冇人知其實subject group係意思,我見嚟緊我有幾科既subject group得十幾個quota,仲要仲有幾個vacancy ,咁咪即係得幾條友讀? 但係都見同一科另外一個group有三十幾個人讀,真係唔知咩料
其實唔洗理,有位就得
係有少部份科唔同group,份mt可能唔同,但大考份卷應該都一樣
有少部分科 唔同group exam份卷都唔同
可以睇翻pass paper 會唔會有咁嘅情況

如果果科係同一個老師 同一段時間上堂
咁就同一group 百幾人上堂 冇分別
但係得幾條友讀真係好撚on9,佢tut仲要分咗兩個time slot
有冇人知其實subject group係意思,我見嚟緊我有幾科既subject group得十幾個quota,仲要仲有幾個vacancy ,咁咪即係得幾條友讀? 但係都見同一科另外一個group有三十幾個人讀,真係唔知咩料
其實唔洗理,有位就得
係有少部份科唔同group,份mt可能唔同,但大考份卷應該都一樣
有少部分科 唔同group exam份卷都唔同
可以睇翻past paper 會唔會有咁嘅情況

如果果科係同一個老師 同一段時間上堂
咁就同一group 百幾人上堂 冇分別
Check返原來只係group唔同,時間一樣,唔該哂巴打
但係又會咁怪雞要咁樣分個subject group,會唔會係因為另外個subject group係唔同major,但係都係讀呢科
我都唔清楚
每個group 都有限到淨係俾某啲programme 嘅學生讀
可能分compulsory/ elective 或者唔同major都有機會
我都係估
Thx 巴打
有冇SL 推介
預計自己應該reg 唔到眼仔
HTI?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞