[PolyU] 紅磚大學討論區(28)— 拎1001做咩唔開po

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
叉燒滑強飯世界第一
呢啲時候仲住hall
er,可能等埋dse啲人一次過reg掛,8月~?依加online都唔知有無得住
fm應該係一次過8月reg呵

住就一定有得住,因為成功reg到嘅non-fm已經交晒sem1宿費
以往就8月中- 9月頭
唔知今年會唔會有改動?
唔該
我已經註冊咗 有曬estudent outlook 嗰啲
我想問係用d字尾嗰個email lockin定你個名個email lockin
我兩個都入唔到

唔好負皮我住只係唔太明點解
你想login estudent 定outlook
一般poly所有野都係用student id login (即係: XXXXXXXXd)
如果outlook / onedrive / teams / sharepoint (所有office 既野) 先用email address (XXXXXXXXd@connect.polyu.hk)
唔係自己個email咩
呢個睇落係eadmission?
email address 應該係自己訂?
花師奶收唔收到風八月考試係咪返去考?
Ching你開咗account未
要去IdPortal開account喎
嗰陣我都係咁,好似等幾個鐘定係一日就搞到
多謝你解答我
我想入estudent 但係我之前personal address用咗黎申請non ju就申請唔到hall 因為只可以有一個Application
所以我依家又開唔到新account 又apply唔到
我用咗黎申請non ju
開唔到一個新Account 又start唔到new application
唔該曬Ching
我即刻試下
我activate咗喇
就係用polyu個ac都lockin唔到

其實我唔太肯定你係咪指呢一個
如果係呢個嘅話我已經做咗亦都有兩個ac
一個XxxxxD ;一個自己名+connect.polyu.hk
定係Ching係指仲有ac要開
係呢兩個呀
重要考試係咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞