‎‎[集中討論] ONEPIECE 海賊王 第984話 漫畫情報

292 回覆
23 Like 5 Dislike
自稱光月乜野?
御田
太過仰慕王子
於是自己成為王子
少女革命既梗嗎
佢老母係邊個
已經好過日和
艾斯好明顯未入團啦下話
黑桃海賊團成員

凱多團咁撚多靚女
烏索普老豆對烏索普同佢老母都係不聞不問....
路飛唔係咁岩船員睇報紙分分鐘艾斯死尻左都唔知咩事....
海賊講求自由意志...
白胡咁撚信任御田實力...
我諗除非御田親口叫幫 如果唔係佢都會係等有朝一日等佢返黎...

仲有艾斯係去學織hat...
御田單野成個和之國都唔撚知咩事...係高層機密
和之國又鎖國得咁勁
你估真係好似你咁可以用上帝視角生活咩...
先唔講佢有冇路飛既主角強運光環
係呀,所以咪話佢未入團而唔關鎖國事
但你仲沖出黎幫上面個個兜話鎖國
白胡幫唔幫係一個問題,對佢不聞不問係外一個問題,烏爺老豆唔重親情已經解完

白胡唔重親情?

以藏,貓狗又點計

最後艾斯識大和呀
鎖左國唔知有幾出奇
大和鬼知御田同白胡fd 底咩
御田之後係單拖返和之國咋wor
應該得極少數人知佢同白胡關係
大和見到艾斯又點會無啦啦提起御田......

貓狗keep 住要早晚輪流護國 點出國搵白胡
白胡仲親情同時都好撚信任親人
如果唔係一早唔俾艾斯搵黑胡
我信佢係死個日都仲等緊御田回歸

同埋最重要既係四皇之間係有地盤勢力範圍
佢地正常係唔會亂踏入對方勢力範圍
如果唔係又世界大戰打破世界平衡
依樣野one piece 好早以前已經有講
咁急?
艾斯識大和點會對和之國零認識,仲要御田係大和偶像

貓狗唔識派人出去,一定要識身去架咩

最重要,四皇對對家根據地零認識係咪戇鳩
艾斯大和閪知白胡識御田咩
艾斯腦入面有御田既印象 都唔會無啦啦同白胡講啦

四皇會唔會連鎖撚左國既地方都咩撚都知哂呀
上集已經講左和之國消息係唔會轉到出大海呀
貓狗唔識派人去 皮毛族又有幾多人識航海呀
佢地本身就驚驚青青對其他人類
咪撚再用上帝視角睇野啦
大和加入草帽團
等於御田加入羅杰
而且大和好似知道路飛係某人轉世咁
原來繼承御田意志既唔係咸濕仔而係凱多個女
我get錯姐sor
你係咪智障

講緊白胡團啲人知艾斯去過和之國,白胡以藏無理由乜都唔問,而艾斯係和之國幾個星期,又識得大和,點可能對和之國零認識,上乜撚野帝視覺

無人話四皇要知到晒和之國所有野,宜家凱多根據地係和之國,白胡連呢樣都唔知?係咪戇鳩

唔識出海
仲要黑鬍都唔知邊知係前第二隊隊長
即刻白鬍船上根本好少,甚至冇提過禦田
分分鐘係白鬍唔比人提和之國
佢去送死先出海wor
仲有識大和 等唔等於會講大和出黎?
大和又會唔會無啦啦講卿田野俾艾斯知??
白胡以藏識鬼大和咩又
艾斯洗唔洗連識小玉都講埋出黎呀

艾斯去和之國個時如果真係知咩驚天大消息
以艾斯性格一早爆左出黎幫拖啦 佢又識小玉又識大和
其實會唔會係白胡都冇把握幫到和之國開國
未入和之國前講到班武士同kaido勁到pk咁
又送乜撚野死呀

仲有係咪閱障

講撚緊艾斯留左係和之國幾星期,見到村民好慘,又識得大和,會唔會對和之國零認識

而白胡團知識佢去過和之國點會唔問下和之國現況

最後艾斯生勾勾走返出和之國,但白胡對凱多根據地零認識,笑撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞