‎‎[集中討論] ONEPIECE 海賊王 第984話 漫畫情報

292 回覆
23 Like 5 Dislike
小菊 以藏個類啦
大和都識艾斯
想睇尾田點解釋白胡成班人都唔知御田既事
唔撚係呀....

大和的樣貌(這張圖是情報師畫的),避免版權問題只能用手繪的(情報師已經惹上麻煩了),之後估計不會再有週一情報了。

這幾個禮拜最早的情報都是這個情報師發的,情報師自己也說了「信不信隨你」。

Via:106.101
有波嫁喎
上集先話隨時page one無事
咁先合理, 廢唔緊要 要夠硬夠厚血
所以坦王Jack
似女
屌....尾田係咪路啊,諗住係個型仔....

利申:非gay,但睇尾田畫d女睇到厭,個個差唔多樣
點解釋都解釋唔到啦 艾斯去過和之國 白胡團點會唔知 加上全世界都知大媽基金係蛋糕島 凱多基地係和之國 和之國被攻陷 白胡團點有可能唔知
係艾斯之前佢地可以真係唔知 覺得禦田仲在生同凱多做fd
艾斯入團後就冇得兜
情報師又畫得幾靚
艾斯去和之國應該係入白鬍團前,根本唔知禦田係邊個,同埋白鬍團入面有好多人都唔知邊個係白鬍,如果唔係點會唔知邊個係前第二隊隊長。

同埋去一個國家就一定會知晒佢咁多年嘅歷史,知道佢20年前王位爭鬥嘅歷史

所以白鬍未必一定知道佢和之國發生咩事
但單係講講和之國現況 窮到冇野食 周圍到污染有毒 就知有問題

同和之國所有人都識講凱多嘅暴行暴政 係和之國敵人 當今將軍係昏君之類
小菊咁唔講你都唔知啦
知又點 都係事後 報仇?op不嬲唔放大仇恨 無左實質需要就唔會開大戰
而且御田遺志係二十年後既事 白胡唔需要干預和國既事 佢淨識御田同佢老婆姐
一陣出到黎又係娜美樣
咪解左囉,鎖國呀,冇消息流出
又可以出女figure
入團換埋衫
我覺得上面個ching 話艾斯和之國個陣未入白胡團合理過你話鎖國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞