拳願奧米加集中討論區12

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
場場都係拿渣招...
我又覺得唔使太大反應 佢由頭到尾都無話過自己係正當鬥技者 仲要由頭到尾都on99咁話自己忍者用忍術乜乜物 最重要係由始至終煉獄班人都係玩規則贏比賽 而唔係真心想格鬥切磋
誘導加毒腳組合技幾難搞
唔係理人用硬食破誘導嘅話應該會比隼玩死
睇黎隼應該仲勁過黃金帝
作者出毒是咪戇撚鳩
玩毒叫不出醫生搽啲山埃落骨刀度睇下邊個掂到對方先就邊個贏算啦

上場玩規則睇到都燥燥地
今場出埋毒 下場不如煉獄不如玩自殺算啦 快快手手完左佢跳去打蟲仲好過
老實講 用長期練返嚟嘅毒點都好過上場玩出界
毒手情節就咁睇好似刃牙好睇d
玩埋落毒
玩毒下次不如玩埋武器算鳩數
其實用毒又無咩野,拳願用毒佢都唔係第一個,不過隼真係用毒都廢同柒過人
格鬥漫都用毒
不如下場用埋手槍呀笨
佢個練毒腳 同 刃牙 毒手 有異曲同工之妙
屌一睇果張圖就諗起baki 毒手
隼還有那一招+隼可是超一流
執柒左佢啦煉獄,吹到實力有幾勁幾勁 打蠃靠落毒 黃金帝更加柒
係 其實冇乜問題
其實我覺得呢集幾好睇
係跳上高空俾人捉住撻返落嚟好on9
問題係一開始出光話自己個保鑣(隼)好勁乜乜乜,要特登放佢入代表隊,一出場黑鬼又話佢係最強破壞者、又屈理人機插到成身血、又用忍術防預讀、又話挑戰黑木乜乜乜,結果上話理人講隼插佢唔傷(比起魔槍),之後一招剃刀反cap,今話理人屈返轉頭又話隼原來有用毒腳趾,之前打咁耐其實係度拖時間

同黃金帝果場一樣,一開始吹到上天,之後出場果兩話好似好威,結果過多兩話就即刻跌watt,睇完心諗一句「吓?! 咁架咋?! 渣ga!」

d劇情反轉同第一部完全無得比,上部好多場就算反cap都唔覺輸果一方有幾弱(除左金田),今集剩睇頭兩場完全唔覺煉獄班人有幾勁
落毒招技有嚴重硬直
Agger 係玩毒有少少估唔到
Baki同拳願既毒手有好大分別播😅
拳願毒手最多算係debuff,慢慢磨你體力同速度
但Baki毒手係形成真空狀態
如果中左就唔係減速禁簡單

果時刃牙中左之後係𣊬間窒息差少少就死
冇睇海皇大賽篇?
以為佢咁撚屈可以不停踩住理人
點知兩頁後比理人一嘢噠落地
[先行漢化] 第69話 梟爪腳

今話猛虎講「會用同樣招式嘅空手道家」就係本山仁,佢嘅朱雀之型就係浮空踢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞