拳願奧米加集中討論區12

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
同你一樣弱智
不夠你吧
條柒頭都唔係第一次,之前有個po吹奏牙個”進化”設定好神,話牙”進化”表現到佢嘅努力,俾人屌到飛起
其實你呢個典故唔係引證左雷切同千鳥冇分別 把刀唔通斬完雷會勁左? 咪又係一鳩樣
最多話卡卡西熟練度高d
雷切同千鳥有咩分別呢個on9問題就好似問緊黑木魔槍同貫手有咩分別
唔覺得好弱智?
柒得精彩?
又黎嘈架 又係個幾條友
隼呢啲有實力但真心膠,好得人鍾意
黃金帝就相反,冇實力又要扮勁,最後成場打鬥就膠化
唔好同皇影條戇尻嘈啦,佢個朵都臭哂,認得佢嘅都唔會浪費時間同佢嘈
黃金帝個態度根本同初見一鳩樣
結果一樣咁柒

牙霸子一定好撚憎d輕浮撚
1.火影係咁弱智,點解成日有人問兩招有咩分別就係因為設定集將千鳥評A、雷切評S,設定問題自相矛盾

2.夾硬解釋嘅話,你可以當劈雷係一個儀式,未劈雷之前永遠只係千鳥,千鳥唔一定可以斷雷,用千鳥斷雷有可能會雷劈死,而雷切係一定可以斷雷,斷過雷嘅千鳥就唔可以叫千鳥,要改名叫雷切,威力黎講雷切>千鳥,所以用威力黎區分前者S級、後者得A級

3.黑木魔槍同貫手嘅分別係一般貫手要用晒成隻手掌,力量集中係中指指尖,而魔槍唔洗,一隻手指公都用到,而黑狼嘅『毒刺』同一般前踢嘅分別都係黑狼用腳趾插人而唔係腳掌

先唔講黃金帝人品唔好成日反口,呢一場表現左低量級對重量級要點打,前傳求道之拳有講過,輕量打重量要hit & away,唔可以同體格比你強嘅人駁拳,轉用其他打擊技玩遊鬥,最戰術成功(但係表世界皇者鬥神睇唔穿對方走到台邊有陰謀,最後一擊唔留力係完全唔合理)

冠軍都冇位坐
買唔到飛
夠貼地
如果黑人係度講理人輸硬嗰陣發現黑木原來企係隔離就好笑
黑人係雷達黎,照設定應該已經發現左觀眾席有幾個高手
你當忍者大師呢個名流?
照計下集輪都輪到理人跟黑木學嘢回憶篇啦掛
又回憶? 唔好啦...

劉東成

巴打唔好勞氣 傾翻拳願
2招根本唔同 jump shoot 同 fake away都係射波
咁係唔係又一撚樣呀
同一招會有2個評級 唔好on9喇
切斷雷就會升一級
你就真係on99
你不如直接屈臨之書印撚錯好過喇
夾硬係度9up 屌你老味
都寫到明一個係s級忍術 一個係a級喇
仲可以賴落熟練度
大佬呀 弱智呢d咁私隱既野唔洗周圍同人講架
姐係法器開光前後都唔同啦
上左buff/解封同樣道理姐
傳說典故從來都係咁
唔明你抝咩喎
千鳥有好多能量轉化左做聲能(千隻雀仔叫)所以efficiency低過雷切
雷切s 千鳥a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞