拳願奧米加集中討論區12

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
可唔可以理解做二德>隼
咁二德始終練左十年,而理人有系統咁練都係得兩年,比賽經驗又唔夠,比隼呢d老手屈機好正常,如果係二德肯定無咁被動
仲比龍鬼殺埋
希望下集完呢場
kickboxing係一群空手道家以空手道做主體融合拳擊、泰拳技術嘅現代格鬥技,傳統空手道保留左好多古中國南拳嘅鍛鍊方法,例如各種「型」、站樁、插沙、打卷藁呢d (即係支那好鐘意講嘅練功),結果練左幾十年之後上到擂台發現完全無幫助,於是kickboxing完全拋棄晒呢d舊時代產物,加入拳擊同泰拳嘅步法同打擊方式,而叫kickboxing就係因為佢主要練踢技同膝擊,因為用腳攻擊範圍大、力量又大,踢中頭就KO,所以好勁
之前猛虎係咪講過只要未上場就可以換人,而家黑木黎左現場,直接下round上場啦屌
反正都咁鳩 下鋪雙打啦
捱打3集,係咪要贏了
等陣第四集俾隼一個大收皮就好笑
邊話? miss左想睇返
黑木會唔會嬲到跳上台一槍插死隼
最近睇youtube台仔解説有啲迷上咗格鬥技比賽
不過新手唔係咁了解
好似除咗磅數,都仲分好多類型嘅比賽
所以有啲亂
以前淨係識播求
而家睇,武尊,天心呢兩個日本人都好勁
咁鬼佬吳都可以用咁嘅方式落場
黑人沉默咗
黑目開埋聲
諗唔到理人點輸
可惜我第一場睇天心係mayweather個場
練出拳直接打沙包仲好,打沙包唔只練到發力同體能,仲可以跟住沙包郁練測距、節奏、位移同步法,打卷藁係可以鍛鍊拳骨,但係上擂台會戴拳套架嘛,拳骨硬唔硬都唔影響
[先行漢化] 第67話 忍道

承繼咗卡卡西55波
隼d flag已經插到無位插 理人訓係到都贏
二德第一下都中招,之後係靠經驗去破解,理人經驗比唔上二德
黑人仲要話,會這樣順利獲勝嗎下集回憶完就反cup
理人
想同我黑木bb打,你未夠班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞