拳願奧米加集中討論區12

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
監獄篇同打老豆都好睇
宮本篇j分鏡同打鬥
本部以藏最好睇
當搞笑漫又幾ok雖然好多人物描寫的幾正 好似花山薰 勇伯個d睇到宮本無雙之後冇睇接受唔到咁樣被收皮 不過唔係既吹咁大真係唔知點收科既
係估唔到佢宮本之後又去玩相僕
好難捉摸呀屌
武藏編成本都好好睇係個仆街結尾
烈海王
監獄篇個頭巾仔笑撚死我,仲以為有幾勁,點知同初見泉星落一樣
無食到喎,第三部有講
[軟綿綿漢化] 第67話 忍道

以前睇晒唔太記得但唔想翻睇
係咪吹到同勇次郎一樣勁果個?
刃牙最唔好睇就係勇次郎勁得太誇張
其他人點勁都好,喺勇次郎面前都係垃圾
勇次郎勁到唔驚鎗但又中過麻醉槍
我記得開頭泰臣有出過場但好屎,好快就輸咗
但之後又有提過(刃牙自己幻想練習果到?)
勇次郎咁勁,難得遇到同lvl對手宮本
竟然係點到即止
成本嘢都唔知想點
頭巾仔係監獄篇其中一條主線,一路話佢係監獄犯人入面最好打,但係無出樣,要讀者估係邊個,最後終於出手,結果同初見泉打加納差唔多

泰臣後面有提係因為監獄篇,果陣現實中泰臣因為強姦判左三年,咁d人就係度吹話拳王只係擂台拳王,入到監獄打爛仔交實輸比d犯,咁作者照咁畫泰臣係監獄度比人打,話自己唔係最好打果個、頭巾仔先係
實際上,據泰臣自己講,佢係監獄剩係打過一次交,條友口臭辣興泰臣,泰臣打鳩佢,結果兩條友入左水飯房好耐
[url][url][url]冰室好正[/url][/url][/url]
頭巾仔應該係No.2 咩第二代最自由的男人,但被Oliva打爆

勇次郎太勁我覺得唔錯,好似一拳崎玉姐
你會睇到唔同角色的進步同埋佢地故事

講柒都唔夠去中國打果陣時果班中國選手,成班垃圾
支那班垃圾吹到咁撚勁點知得烈海王同郭海皇 係正常水平以上
刃牙成套野都忽忽地
龍書文都勁,可惜遇到架坦克,龍書文打刃牙或者小阿里應該會好好睇
反而我覺得成個監獄篇最型係凱巴爾
性格型到仆街 輸都輸得型過人
打三兄弟個場好睇
最後仲要送自己國家既銀紙比奧利巴
型係型,但係第一次睇果陣仲以為佢會有咩底牌、絕招未出,結果就咁玩完
一野拉你落場
忍法撲了個空
條友睇動畫學忍術,d招式名係咁上下
有冇人可以quote返d 刃牙經典或者搞笑話數出嚟 成日想睇返 但頂唔順由頭睇
中二病過嚟打拳
勝負劇透???

理人今晚逆轉!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞