拳願奧米加集中討論區12

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
第一次輸 仲要慘敗
磅數差距太大
天心食mayweather一拳已經傷到仆街
就算唔打boxing例天心都贏唔到
不過應該賺晤少
好似本身比咗九百萬請mayweather過黎打
天心嘅話就唔知
場比賽mayweather落場打唔夠1round 揮個幾拳就賺咗九百萬
輕鬆入袋
赤影、卡卡西、自來也
同王馬打都有感觸 打完拳願黑木都有成長
你個名咁:沒事兒沒事兒,忍!
即係有咩分別
一個冇聲一個好似一千隻雀叫緊既聲
千鳥同雷切係引用日本戰國時代立花道雪嘅典故,佢本身有把刀叫千鳥,有一日佢係樹底訓覺果陣個天突然行雷,咁啱就有道閃電劈正立花,咁佢就即刻拔出配刀千鳥斬斷左果道閃電,之後就將把刀改名叫雷切

簡單講,雷切係千鳥進化版,要用千鳥切斷雷霆先可以成為雷切
卡卡西出 就叫雷切,其他人出就叫千鳥。
同一招嚟

千鳥A級、雷切S級
唉,唔該,睇埋內本,同漫畫入面嘅結印。
我唔想又要搵哂所有資料出嚟。
即係你話佢資料本印錯字? 兩招都係A級/S級?

自己睇字同結印,唔接受都冇計。
唔多加討論,呢到係拳願區。

千鳥A級、雷切S級
唉,唔該,睇埋內本,同漫畫入面嘅結印。
我唔想又要搵哂所有資料出嚟。
即係你話佢資料本印錯字? 兩招都係A級/S級?
[img]https://na.cx/i/BXUdckA.png[img][img]https://na.cx/i/YjNN1dW.png[img][img]https://na.cx/i/6QAWUyW.png[img]

自己睇字同結印,唔接受都冇計。
唔多加討論,呢到係拳願區。

你圈住果d廢話有咩用? 而家問緊你,如果兩招係一樣,咁一樣係A級定S級呀? 資料本係唔係印錯字呀?
又嘈千鳥雷切
Jm9會變火影post
有d火影天下第一拎住本資料集當聖經,典故又唔識,明明資料集自相矛盾又要拎出黎當真理,火影呢套野最大優點係每一個設定背後都有典故同出處,但係成套漫畫嘅所謂設定根本係垃圾黎,前後矛盾、自打嘴巴,拎出黎恥笑就得,根本無資格拎黎做論題討論

先未計點解咁都有得嘈
仲要係拳願post嘈,又幾閪過癮,起碼精彩過鬥神打黃金帝
鬥神打黃金帝好精彩,除左個結果唔合理之外
你都幾搞笑,自己首先拎設定集內容出哂講,依家又回力鏢屌自己,本嘢係垃雜,咁你一開始就唔好拎出嚟講啦

淨係結印,你都拆唔到啦。你味試下係本篇漫畫拎資料出嚟解釋係唔同招嚟。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞