[LIHKG] Galgame推薦及討論區 29 蘭斯10官方中文版發售!!!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
siu4
no eye see
點解admin要做埋d無謂更新
其實係幾方便以前要貼埋圖link
依家一條link搞掂
分分鐘係連仔想睇大家po咸tweet
Btw 金閃巴(P)
未驚過,連狗有膽就黎
諗走之前講低隻驚好無j先
小圈子post佢唔多搞
你問下圖區比人bam晒未?
你班毒瘤搞到烏煙障氣
講到自己唔係咁
隻牛頓蘋果樹好似上年已經講緊出官方中文,岩岩check番上個月先開波
https://zhongchou.modian.com/item/43969.html
期待左r10好耐 但唔識日文 又唔想睇機翻 打算忍到出漢化 點知有官中
入手R10後肝左三日 而家先入二周目
想知入japan同b線又唔過50死亡率係咪求其一個國家淪陷就夠 其他要盡量救
可以load save入埋其他b線,
btw 之前好多都係誤打誤撞先入到japan...
隻game可以肝你兩個月,

聽我講, 打哂b同c ending先打a ending
只要唔打香格里拉沙漠&唔救大小姐,就好易入B線
T8蘭斯岩決戰打魔人前save一次 有分歧
T8贏左試埋d quest都差唔多玩哂 b c線

重要:開個新save 據點quest 做5次捕捉女子monster (解實績稀有卡Up)
唔係 最低死亡率係殺清2國魔人先再壓香格里拉 例如 作戰 準備
T2 單殺赫爾曼 支援塞斯
T3 單殺自由 支援 利薩斯
T4 單殺 自由 支援 塞斯
T5 6 魔王 香格里拉 (準備:全區域活躍)
T7 單殺赫爾曼 征兵(補塞斯/利薩斯)

每個國家都救 死得仲多人
咁打塞斯 利薩斯 T8唔會滅國
其實救邊兩國先都得 自己鐘意

唔睇攻略先好玩
宜家睇不起眼
全部都係油頭毒撚
小弟最近開始玩緊素晴日
想問下唔明佢D文學引用有冇問題 見佢係咁引用D歐陸作家嘅書出嚟比喻
一個都唔識 無乜點睇書
同埋好電波
你玩中文定日文版
btwこんばんワニノコ
漢化
日文廢
我vtuber都係用黎迫自己聽多D嚟學日文
除左柘榴End 其他應該冇影響
咁係咪應該查一查佢個D作家嘅書會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞